A testünk ezerszer gyengébb intenzitású fényt bocsát ki, mint amit a szemünk érzékelni képes

A gyógyítás hagyományos ázsiai formái azon alapszanak, hogy az emberi testet belülről energia tölti ki, illetve kívülről energia veszi körbe. E koncepcióból kiindulva a japán tudósok mélyebbre ástak azoknak az energiáknak a kutatásában, amelyek az emberi testet mozgatják. Felfedezéseik megdöbbentők voltak.

 

Testünk fény bocsát ki, amely ezerszer gyengébb intenzitású, mint amit szabad szemmel érzékelünk.

 

Íme, amit a tudomány állít arról, hogy a testünk hogyan bocsát ki fényt:

 

 

Rendkívül érzékeny kamerákat használva, melyek képesek az egyedülálló fotonokat detektálni, a tudósok mezítelen mellkasú férfirészvevőket ültettek e kamerák elé egy teljesen sötét és fénytől elzárt szobába.

 

Ők minden három órában 20 percet töltöttek el a helyiségben. A kutatók megállapították, hogy a részvevők teste szó szerint sugárzik, s az arcuknak van a legintenzívebb fénykisugárzása.

Talán azért, mert ez a leginkább napbarnított és ez van leginkább kitéve a napfénynek.

 

Ráadásul, a ragyogás a nap folyamán emelkedik és csökken. Ez arra enged következtetni, hogy kapcsolat áll fenn e fénykibocsátás és a biológiai óra anyagcsere-változásai között.

 

E kapcsolat miatt nagyon is fennáll annak a lehetősége, hogy egészségügyi rendellenességeket lehessen majd dekektálni magas fényérzékenységű kamerák segítségével.

 

Hitoshi Okamura, a Kyoto-i Egyetem cirkadián biológusa szerint „Amennyiben képesek vagyunk érzékelni a test felszínéről érkező felvillanást, akkor az egész test állapotát láthatjuk.”

 

 

Energiagyógyászat

 

A gyógyítást illetően a Tradicionális Kínai Gyógyászat a testnek ezt az energiáját, avagy – ahogyan országszerte hívják – a chi-t használja.

 

Ez ösztönzött arra néhány klinikai orvost, hogy ne a kémiára, hanem a fizikára alapozott gyógyítással foglalkozzon.

 

Erről az energiáról megállapítást nyert, hogy az egész testben kering a speciális meridiánokon – energiavezetékeken – keresztül. Egy bizonyos meridiánhoz kapcsolódó és a bőrön található pontoknak a manipulációja hatással lehet az energiaáramlásra és a belső szervekre.

 

Az elektrodermális vizsgálat egy olyan eszközt használ, amely képes mérni a bőr elektromos ellenállását azért, hogy információkhoz jusson a testi chi-áramlását illetően. Eme eszköz érzékelheti egyes meridiánpontok kiegyensúlyozatlanságát.

Hírdetés

 

Az energiák egyensúlyba hozatalához olyan nem invazív terápiákat alkalmaznak, mint amilyen a masszázs, a gyógynövényekkel történő orvoslás és a homeopátia.

 

A biofoton mező

 

Testünk nem csupán fényt bocsát ki, hanem a „biofoton mezőként” ismert energiával van körbevéve. Dr. Fritz Popp bizonyította be 1974-bne a biofoton mező létezését.

 

Ez a biofoton mező hasonlít egy olyan számítógéphez, amely feldolgozza, eltárolja és visszakeresi az információkat, amelyeket a test biológiai folyamatainak a szabályozásához használ fel.

 

Dr. Popp szerint a biofotonok a lézerhez hasonlítanak a természetben és az emberi DNS-ből származnak. Minden egyes alkalommal, amikor a DNS összehúzódik, egy biofotont bocsát ki, ami egy fényrészecske.

 

A foton, amely a DNS-ben található összes információt hordozza, a testet övező többi biofotonnak adja tovább az információkat.

 

Továbbá a fénymező szabályozza az anyagcserében résztvevő enzimek aktivitását, ami kiváltja az anyagcsereritmussal együtt történő fényemelkedést és -csökkenést.

 

 

A nyers étel jótékony hatással van a biofoton mezőre

 

A biofoton mezőbe fény formájában történő tápanyag-továbbításról megállapították, hogy az egész testre hatással van. Hasonlóképpen, a környezeti méreganyagok, mint amilyen a higany, pusztítóan hathat a biofoton mezőre.

 

A Nap energiát bocsát ki, amely minden életformát éltet. Eltekintve a D-vitamintól, amely képes megkötni a napfényt, a napenergiát az elfogyasztott élelmiszereken keresztül is megköthetjük.

 

Dr. Johanna Budwig azt állította, hogy elektronokban gazdag élelmiszerek nagy teljesítményű elektrondonorokként/elektronadományozókként és „szoláris rezonancia-mezőként” játszhatnak szerepet a testben azért, hogy bevonzzák, elraktározzák és közvetítsék a testünkben a napenergiát.

 

Ez azt jelenti, hogy a testben tárolt jelentős fényenergia megerősítheti az elektromágnesesmezőt és optimális egészséget biztosíthat (a számunkra).

 

Következésképpen a természetesen növekedett, nyers élelmiszerek fogyasztása a titka annak, hogy kívül-belül ragyogjunk.

 

A cikk alapjául szolgáló forrás: https://www.riseearth.com/2018/07/your-body-emits-light-1000-times-less.html

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÍzisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot

The post A testünk ezerszer gyengébb intenzitású fényt bocsát ki, mint amit a szemünk érzékelni képes appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »