A Terrorizmus elleni harc ABC-je, és tiltakozás a terrorizmus ellen

Isten irgalmazzon a terrorizmus francia áldozatainak.

– Urak, az európai, az arab és más döntéshozók, akik részt vesztek a párizsi terrorizmus elleni tüntetésen . Bár csak rendelkeznétek elég bátorsággal hogy bevalljátok a hibáitokat amiket a terrorizmus gyártásában és szponzorlásában követettek el. Amely nektek köszönhetően a szíriai nép közül több mint 10.000 szer több áldozattal végzett mint a francia nép fiai közül.

– Ahhoz, hogy tartsátok magatokat a terrorizmus elleni harchoz , és ha rendelkeztek egy ezreléknyi hitelességgel hogy valóban a terrorizmus ellen vagytok, akkor  egy Párizshoz hasonló tüntetésen kéne részt vennetek Damaszkuszban.

– Máskülönben ti a terrorizmust támogatjátok, sőt partnerei vagytok a terrorizmusnak. Annak a védelmezői és gyártói vagytok!

Hírdetés

– Mivel korunk egyik legfontosabb terroristája az izraeli Netanjahu a terrorizmus elleni tüntetés első sorában állt, ez az egy tény elég ahhoz, hogy tudjuk, hogy tudja mindenki aki tudni akarja: A terrorizmus ellen nem azok a terroristák harcolnak akik a párizsi tüntetésen menetelnek. Hanem Szíria, az Iráni Köztársaság, és a Hezbollah harcol a terroristák ellen, együtt a többi baráttal és szövetségessel.

– Aki valóban harcolni akar a terrorizmus ellen, annak nincs más lehetősége minthogy ehhez a lövészárokhoz csatlakozik és nem a szemközti gödörhöz.

Bahdzsat Szulejmán szíriai dandártábornok

orientalista.hu


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »