A Terminátor megmutatta: lehet menő módon is cinkelni Trumpot

A Terminátor megmutatta: lehet menő módon is cinkelni Trumpot

Trump elnöksége miatt diktatúrát, atomháborút és világvégét vizionálni az elmúlt hetekben kötelező gyakorlattá vált Hollywoodban. Így aztán mostanra elég unalmassá is vált, legutóbb Matthew McConaughey jelentette be, hogy belefáradt kollégái hisztijébe. Arnold Schwarzenegger azonban megmutatta, hogyan lehet tényleg menő módon leoltani az új elnököt.

Az osztrák születésű amerikai színész néhány nappal ezelőtt bírálta a bizonyos muszlim országok állampolgáraira vonatkozó beutazási tilalmat, ám hozzátette, hogy kaliforniai kormányzósága elején ő is követett el hibákat. Donald Trump azonban így is mellre szívhatta a kritikát, mert a Fehér Házban régi tradíciónak számító nemzeti imareggelin szerdán a filmsztáron köszörülte a nyelvét. A politikus arról beszélt, hogy egy tévés show műsorban, amelyben elnöki jelöltsége előtt ő szerepelt, lecserélték Schwarzeneggerre, és a nézettség meredeken zuhanni kezdett.

„Szóval, ha lehet, ma imádkozzunk Arnoldért!”

– élcelődött Trump.

Hírdetés

A színész egy rövid videó üzetenben válaszolt, amelyben a következő ajánlatot tette az elnöknek:

„Hé, Donald, van egy remek ötletem! Mi lenne, ha állást cserénénk? Te visszajönnél a tévébe, hiszen olyan remek nézettséged volt. Én meg átvenném a te munkádat. Az emberek így aztán ismét nyugodtan alhatnának.”

Ha a hiszterofeminista női menetelők rikácsolása, kukaborogató wannabe szociálforradalmárok harci sikolyai, és a Holdra emigráló sztárocskák sírdogálása, helyett ilyen pengeváltásokat látnánk, egész szórakoztató lenne a következő négy év. Hajrá, Donald, hajrá, Arnold, abba ne hagyjátok, most tettem be kukoricát pattogni a mikróba!

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »