A terézvárosi Jobbik is távozik: "Találkozunk Ásotthalmon" – írja a lemondott elnök

A Jobbik elmúlt években bekövetkezett irányváltása és a pártban az elmúlt hónapokban végbement események miatt, a Toroczkai László pártból való kizárása óta eltelt időszakban a Terézvárosi Jobbik 24 tagjából 16-an kiléptek a pártból – derül ki Dohány Gábor, a Terézvárosi Jobbik lemondott elnöke közleményéből.

De a kilépésüket többen is fontolgatják, illetve a napokban intézik.

A már távozók között van Dohány Gábor elnök, önkormányzati képviselő, három alelnök, egy korábbi országgyűlési képviselőjelölt, egy volt polgármesterjelölt és a volt választókerületi kampányfőnök.

"Kijelenthető, hogy a Jobbik VI. kerületi Alapszervezete (Terézvárosi Jobbik) megszűnt" – fogalmazott Dohány Gábor, aki azt is közölte, hogy a távozók többsége a továbbiakban a Mi Hazánk Mozgalomban kívánja folytatni a politikai tevékenységét.

"Függetlenül attól, hogy ki merre tart, kívánok minden volt tagtársamnak és szimpatizánsunknak jó egészséget és sok boldogságot további életükben. Találkozunk június 23-án Ásotthalmon" – zárja sorait Dohány Gábor, a Terézvárosi Jobbik volt elnöke.

Hírdetés

(Kuruc.info)

Kilépési hullám a Jobbikban: regionális igazgatók, polgármesterek, kabinetalelnök is a lelkétől megfosztott pártot vállalni nem tudók között

"Arra sem méltók, hogy Toroczkai cipőjét bekössék" – a Jobbik frakciójogásza sem marad a pártban

A Jobbik Ifjúsági Tagozat országos alelnöke is búcsúzik – megroggyant Spinoza Gábor gyöngyösi fellegvára

Lényegében teljes Nógrád megye kilépett, miután a Sneider-Gyöngyösi-féle vezetés pártszakadáshoz vezette a Jobbikot

Korábban írtuk: Lyukaszászló-adományozó misszióval indít a Mi Hazánk: "olyan jobboldali közösség jöjjön létre, amelyik tudja ellensúlyozni a Fideszben megmaradt baloldalt"


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »