A Teréz körúti robbantó védője szerint fordulat jöhet az ügyben

A Teréz körúti robbantó védője szerint fordulat jöhet az ügyben

Brunner Tamás a Magyar Idők hétfői számában arról beszélt, hogy befejeződött a robbantással gyanúsított 23 éves P. László elmeorvosi vizsgálata, de annak eredményéről személyiségi jogokra hivatkozva nem beszélt, mindössze annyit közölt, az elmeorvosi szakértői eredmény a nyomozás menetét nem befolyásolja. A lap azonban hatósági forrásból úgy tudja, az elmeorvosi vizsgálat eredménye alapján a gyanúsított büntethető.

Az ügyvéd antropológus bevonását indítványozza, hogy megállapítható legyen, a robbantás helyszínén és időpontjában térfigyelő kamera által rögzített felvételen látható robbantó és P. László fizikai adottságai mennyire egyeznek. Brunner Tamás a lapnak elmondta, amennyiben az antropológus szerint a fizikai jellemzők jelentősen eltérnek, akkor ez “fordulatnak tekinthető”, és akkor álláspontja szerint “igazolást nyer”, hogy nem védence az, akit keresnek a hatóságok.

Hírdetés

A Magyar Idők beszámolt arról is, a merényletben megsérült két rendőr teljes gyógyulása még várat magára, elsősorban pszichikai lábadozásuk vesz sok időt igénybe, de mindketten visszatérnének a szolgálatba


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »