A Temesvári(Timisoreana) sör és a történelemhamisítás magasiskolája.

 A két képen több hazugságot és történelemhamisítást is láthatunk. Az első képen ott  van Románia térképe és írja benne, hogy 300év. Ebben csupán három szépséghiba van: a 300év, a térkép és, hogy mi köze ennek az akkoriban magyar városnak, Temesvárnak?

Ugyanis olyan ország, hogy Románia 300évvel ezelőtt nem létezett, a második szépséghiba címkén látható térkép, ugyanis 300évvel ezelőtt nemhogy Erdély de még Moldova se volt egyesülve Havasalfölddel, különálló fejedelemségek voltak. Harmadik szépséghiba, hogy Temesvár akkor Magyarország része volt, tehát semmi köze nem volt a románokhoz, se a nemlétező Romániához. Egyetlen címkébe három hazugságot is elhelyezni, azért az már teljesítmény!

Hírdetés

A második képen a sörös doboz alján egy kis történelmi visszatekintést olvashat a tudásra (is) szomjazó egyszerű ember, miszerint 1718-ban alapították „Románia” első sörgyárát, Temesváron! Szóval egy nemlétező ország megalapította az első sörgyárát egy magyar városban. Így kell profi módon még a nyomát is eltüntetni Erdély magyar múltjának, mintha soha nem lett volna Magyarország része, mit számít az az ezer évecske!?

Magyarellenesseg.com


Forrás:magyarellenesseg.com
Tovább a cikkre »