A Telexnek sikerült beérnie a TV2 színvonalát: esetleges farokigazgatásairól faggatták Gulyás Gergelyt

„Kormányinfón vagyunk, úgyhogy azt kérem, hogy egy bizonyos színvonalat tartsunk” – válaszolta Gulyás Gergely egy telexesnek, aki a TV2 múlt heti riportja után arról kérdezte a minisztert, hogy igazította-e már meg nyilvánosan a péniszét.

A miniszter nem látta a 2022-ben 28 milliárd forintnyi állami támogatással felhizlalt TV2 múlt csütörtöki riportját, amelyben 2,5 percen keresztül foglalkoztak azzal, hogy Magyar Péter a zsebében matatott az Európai Parlament múlt szerdai ülésén. Gulyás azt mondta, nem foglalkozik a kérdéssel. „Megnyugtatom, rám nem tartozik” – tette hozzá.

https://tenyek.hu/embed/51672_a-parlamentben-fogdosta-magat-magyar

Hírdetés

Gulyás arról is beszélt, hogy minden kereskedelmi csatorna kap állami hirdetéseket, a műsorszerkesztésbe azonban nem akar beleszólni a kormány. A miniszter színvonaltalannak tartja az olyan tudósításokat, mint a TV2 riportja, de ezután is elfogadja a csatorna meghívását, ha interjút kérnek tőle.

Bár színvonaltalannak tartja Gulyás a TV2 riportját, azt a korábbi állítását továbbra is fenntartja, hogy a "jobboldali" (tévesen fideszest értett ezalatt – a szerk.) újságírók morális fölényben vannak. Bayer Zsolttal jókat szokott beszélgetni, továbbra is bejár majd a publicista műsorába, ahol szintén behatóan foglalkoztak Magyar Péter péniszével múlt héten.

Gulyás szerint a kormány nem tudná hatósági eszközökkel biztosítani a kereskedelmi csatornák színvonalát, és a miniszter nem lát különbséget a TV2 és RTL színvonala között. Eddig sem marasztalta el a kereskedelmi csatornák műsorait, és azt ígérte, ezután sem fogja.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »