A Telex szégyentelenül állt bele a magyar válogatott játékosba

A Telex szégyentelenül állt bele a magyar válogatott játékosba

Álljon meg a menet!

 

A baloldali vélemények, fröcsögések és frusztrációk tárhelye, a Telex ismét bebizonyította, hogy rá mindig, minden körülmények között lehet számítani Gyuri bácsiéknak. „Orbán Viktor kedvenc lapja úgy döntött, itt az ideje felületet adni egy belgiumi magyar rasszizmusának” címmel közölt egy írást, amelyben azt nehezményezte, hogy Balog Tibor, a Belgiumban élő, 37-szeres magyar válogatott focista a Nemzeti Sportnak nem olyan válaszokat mondott, amiket szívesen olvasnak a baloldali, liberális toleranciabajnokok. Balog őszintén válaszolt az NSO azon kérdésére, hogy miként érintette a belga lakosságot a hétfői terrorcselekmény

„A többség úgy gondolja, ez csak a kezdet. […] Rettenetes időszak elé nézünk, ezzel a problémával nem tudunk majd mit kezdeni. Ez tényleg velünk marad most már. Sőt egyre gyakoribb lesz. […] Sajnos ez van. A nyáron két belga barátommal elmentünk Magyarországra. Megmutattam nekik Budapest főbb nevezetességeit, elmentünk egy termálfürdőbe, megnéztük a Parlamentet, de nem ez tetszett nekik. Hanem hogy nincsenek arabok az utcákon. Felüdülés volt a számukra.”

 

Több se kellett a Telex ügyeletes cikkírójának, azonnal megbélyegezte Balogot: 

„Az interjúból egyedül az nem derült ki, hogy Balog Tibor mégis miért él Belgiumban, ha ennyire szörnyű helynek tartja. Az viszont igen, hogy mit gondol Balog Tibor (aki maga is egy bevándorló) és a rendőr barátai a bevándorlókról.  Egyetlen kérdésünk van: mit keres ez az interjú egy sportlapban?”

Hírdetés

Szerintük Balog Tibor egy bevándorló, és egyébként is milyen jogon mondja el a rasszista, kirekesztő véleményét egy sportlapban. Tehát gyakorlatilag egyenlőségjelet tettek ismét az illegálisan Európába érkező migránsok és a sok-sok éve Belgiumban élő, többszörös magyar válogatott focista között.  Csak halkan jegyzem meg, hogy a hétfői terrorcselekmény elkövetője illegális migránsként érkezett Európába. 

A vélemény- és szólásszabadság bajnokai most is bizonyították, hogy tulajdonképpen ők a legkirekesztőbbek. 

Álljon meg a menet! Azért mindennek van határa, még az arcátlanságnak is.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels.com)

Csépányi Balázs – www.magyarnemzet.hu

 

 


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »