A tehetség felfedezésre vár az E-Kart Ringen

A tehetség felfedezésre vár az E-Kart Ringen

A Willisits Motorsport egyesület és versenycsapat fókuszpontja a motorsportot kezdő, legkisebb gyerekek bevonása a magyar gokartsportba.

Győri csapatunk folyamatosan új titánokat toboroz a győrújbaráti E-Kart Ring gokartpályán. Az E-Kart Ringen fedett pályán, elektromos gokartokkal az időjárástól függetlenül tudnak gyakorolni a versenyzők, és azok is, akik, csak ismerkednek a gokartozással. A pályán a szakképzett csapattagjaink már 5 éves kortól fogadják a kisgyerekeket, és rendszeresen szervezett táborok és szakkörök keretében mélyebben is megismertetik a gokartozással a fiatalokat.

A tehetség az emberekben van. Ha a fiatalok időben megtalálják a vágyott sportot, az autósportot, akkor igazi versenyző válhat belőlük. A profi versenyzés pedig felkészülést, koncentrációt és elkötelezettséget kíván – ami az élet minden területén előnyt jelent.

Saját fejlesztésű, Birel ART vázra épített elektromos gokartjaink jelentik a belépőt versenyzésbe. Az E-Bambini kategóriában országos gokartversenyeken vehetnek részt a legkisebb gyerekek, ahol óriásit tudnak lépni a tapasztalatszerzésben. A gokartos gyerekekből ráadásul biztonságosabban közlekedő felnőttek lesznek, amely a baleset megelőzésben sem elhanyagolható szempont.

Hírdetés

A továbblépés a belsőégésű motoros kategóriákba az Easykart Academy szintjén történhet meg. Már 6 éves kortól, a „nagyok” technikájához hasonló gépekkel versenyezhetnek az ifjú tehetségek. Csapatunk a technikai, az erőnléti és taktikai felkészülésben egyaránt segít.

Az ezt követő szintet az Easykart 60 jelenti, 8 éves kortól. Itt már a technika hasonló felépítésű, mint a ROTAX kategóriában, azonban a fejlesztések csak néhány évente kerülnek beépítésre az Easykartokba, így gazdaságosabb versenyzésre ad lehetőséget, mielőtt a profi ligába kerülnek a pilóták.

Végül a legjobbak indulhatnak a ROTAX egymásra épülő, ami nemzetközi szintű versenynaptárat és komoly szponzori lehetőségeket jelent. A Willisits Motorsport csapata ezen az úton végig tudja kísérni a gokart szerelmeseit, és akár a felnőtt kategóriákhoz is teljes körű támogatást tud nyújtani minden pilótának. Folyamatosan várjuk az érdeklődőket egy élménygokartozásra az E-Kart Ringen, majd csapunkba versenyzőként egyaránt!

További info: birelarthungary.com / [email protected] / ekart.hu


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »