A szükséghelyzet ötletet szül

A szükséghelyzet ötletet szül

A jelenlegi szükségállapot pozitív következménye, hogy az emberek jobban odafigyelnek az egészségükre, az óvintézkedések betartására, és főleg a természetes gyógymódokra.

Egyre gyakrabban keresik fel a természetgyógyászokat és mindazokat, akik gyógyhatású termékek előállításával foglalkoznak.

A nánai Boróka Méhészet működtető fiatal Hanza házaspár több mint egy éve járja a hazai termelői piacokat termékeivel. De eljutottak már távolabbi helyekre is, például a poprádi piacra. Árujuk egyre népszerűbb nemcsak itthon, hanem a közeli magyarországi piacon is.

Hírdetés

A kétgyermekes családapa kedvenc hobbija a méhészettel való foglalkozás, a méz feldolgozása. Feleségével, a helyi iskola igazgatónőjével, aki jelenleg anyasági szabadságát tölti, a helyi és környékbeli iskolákban, óvodákban tartottak már ismeretterjesztő előadást a méhészetről és a méz fontos szerepéről egészségünk védelmében.

A minap egyedi ötlettel lepték meg az érdeklődőket:

Az ötlet azért született meg, mert az elmúlt hetekben, napokban sokan keresték fel őket, s úgy gondolták, hogy a kölcsönös védekezés és a bizalom erősítése mindenki hasznára válik.


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »