A szúcsi igazság – a Betyársereg tényfeltáró riportfilmje

A szúcsi igazság – a Betyársereg tényfeltáró riportfilmje

Valóban terrorizálja a Betyársereg a Szúcson élő cigányokat? A környékbeli betyárok maguk fedték fel az igazságot és saját eszközeikkel készítették elezt a kisfilmet. Válaszunk a TASZ hazugságaira és az igazság a szúcsi cigánybűnözésről.

A szúcsi eseményekről már többször olvashattak honlapunkon. Legutóbb a TASZ hazugságai és az abból indult hisztéria kapcsán hallhattunk sokat a településről. De mi az igazság?

 A HELYI BETYÁROK BEVEZETŐJE A RIPORTFILMHEZ

Tényfeltáró összeállításunkban megszólítottunk több helyi lakost, akik elmondták nekünk az igazságot. Beszéltünk a helyi és egy környező település polgármesterével, a gulyás család “áldozataival” illetve a helyi cigányokkal is, akik a TASZ szerint rettegnek tőlünk. A betyárok ezekkel a „rettegőkkel” saját otthonaikban beszéltek és nem félelmet, hanem sokkal inkább reményt láttak a szemükben. A reményt, hogy a Betyársereg végre segít nekik!

Hírdetés

Cikkünk írásakor az „ártatlan” és „jogvédelemre” szoruló családból, a 4 családfő közül 3 ellen büntető eljárás folyik és kettőre börtönbüntetés vár. Ezt az eredményt a település nem csak nekünk, betyároknak köszönheti, hanem annak a pár embernek, akik kiálltak magukért és otthonukért. Mi ezúton is köszönjük, a környékbeli – de nem helyi – rendőrségnek a korrekt munkát és a segítséget!

A SZÚCSI IGAZSÁG – A BETYÁRSEREG RIPORTFILMJE

Ez a videó üzenet is azoknak a “zenészeknek”, liberális jogvédőknek, aki ártatlan gyermekek ijesztgetésével vádolnak bennünket. Tessék megnézni, hogy a cigányságnak is elege van kiilleszkedett fajtársaiból!

A TASZ HAZUGSÁGAI

(Betyársereg)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »