A Szövetség Fiainak kampánynyitója

Weinsten rabbi beszélt a magyarországi gyarmat választási színjátékáról, hívei előtt.

Kampánynyitó a Szövetség Fiainak

Erec Jiszráél fiai, testvéreim az Örökkévalóval kötött szövetségben!

Most, két hónappal a magyarországi választások elött, sokan közületek elkeseredve szemlélik a baloldali összefogást lejárató, esélytelenné tevő történéseket. Ezúton is biztosítalak arról benneteket, hogy semmi okunk a félelemre. A gojok valamennyi magyarországi pártját mi irányítjuk a saját érdekeink szerint. Ránk csupán a parlamenten kívüli szervezetek  jelenthetnek némi veszélyt. Ám ez csak elhanyagolható, és eddig kiépített hatalmi pozicióinkat alapvetően nem érintheti.

Először is azt szeretném a számotokra nyilvánvalóvá tenni, hogy hogy a magyar gojokat tartó rövid póráz lazításáról szó sem lehet. Akárki is nyeri a választásokat, az irányítás stabilan a mi kezünkben marad, magyarországi érdekeinket egyetlen parlamenti párt sem veszélyeztetheti.

Ennek megfelelően osztottuk ki a szerepeket is. Legmegbízhatóbb, leghűségesebb, legkönnyebben megvásárolható szövetségesünk a baloldali koalíció. Sajnos azonban körükben is kevessen vagyunk. Márpedig az alsóbbrendű gojok  buták és megbízhatatlanok. Kizárólagos vezetésünkkel nem történhettek volna meg olyan melléfogások, mint például a bajai videó vagy a Simon Gábor ügy. Létérdekünk, hogy körükben meghatározóvá tegyük a zsidó dominanciát. Persze úgy, hogy erről az őket támogató lumpen goj tömegeknek még csak halvány sejtelmük se legyen.

A Fidesz már egy nehezebb ügy. Vezetőségük teljes mértékben a mi kezünkben van, ám társadalmi bázisuk jelentős részben tájékozottabb, iskolázottabb, antiszemitákból áll. Őket meggyőzni lehetetlen, ám – mint minde goj – -könnyen félrevezethetők és megtéveszthetők.

Hírdetés

Körükben azt a nézetet kell erősíteni, hogy a teljes magyar társadalmat felelőség terheli a soá alatt elkövetett megbocsáthatatlan bűnökért, továbbá azt, hogy még mindig a Fidesz a legkisebb rossz, az egyetlen akadálya annak, hogy országuk totálisan a mi ellenörzésünk alá kerüljön.

Ennek érdekében akár kampányolhattok is a Fidesz mellett. Persze csakis akkor, ha ezzel egy időben semlegesítitek, árulónak, kommunistának , baloldali ügynöknek állítjátok be a goj érdekek tényleges védelmezőit. A következő ciklus győztes pártjában nem maradhat számottevő képviselete a valódi magyar érdeknek.

Az LMP lényegtelen, főleg a mi népünk leghülyébb tagjaiból áll. Nem oszt, nem szoroz. Bejutásuk a zsidó dominancia szempontjából mellékes. Támogathatjátok őket, de akár ellenük is felléphettek, bizonyítva a zsidó közösség politikai sokszínűségét.

Nagyon fontos viszont, hogy  Jobbik erős pártként kerüljön be az idén megalakuló új magyar országgyűlésbe. Rájuk osztottuk ugyanis a mumus szerepét. Persze valós veszélyt, nem jelenthetnek, a gazdasági, kulturális vezető szerepünket fenyegető fellépés tőlük nem várható. Erről náluk elhelyezett, hozzájuk beépített szakértőink, tanácsadóink gondoskodnak. Viszont általunk megvásárolt vezetőik kiválóan alkalmasak arra, hogy levezessék a gojok körében felhalmozódott zsidóellenes feszültséget, ráadásul népünk összetartozását, a magyaroktól való különállását is erősítik az általuk tett kijelentések.

Kedves zsidó testvéreim !

Egy pillanatra sem szabad megfeledkeznetek arról, hogy a Világ Urának parancsa szerint, kötelességetek a gojok nyájának irányítása. Az ő javaiknak és munkájuknak a választott népet kell szolgálnia. Erre a nemes feladatra a Tóra törvényei és a Talmud útmutatásai kötelezik a Szövetség Fiait és valamennyi hívő zsidót.

Épüljetek be a magyar gojok pártjaiba és szolgáljátok hűen a mindenség teremtőjének céljait, hogy Érec Jiszráél és az Egyesült Álamok után a magyarok egykori állama lehessen az Örökkévaló evilági tervei megvalósításának harmadik bázisa és oszlopa. Legyetek hűek az ősatyánk, Ábrahám által megkötött szövetséghez, és akkor az alsóbbrendű gojok minden java és tulajdona örökkön örökké a világ irányítására hivatott zsidó népet fogja szolgálni.

Úgy legyen!

“Weinstein rabbi”


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »