A szolnoki polgármester keményen kiosztja a polgárokat!

Nagyot ment a Facebook-on az utóbbi napokban Szolnok polgármestere. Szalay Ferenc. A megyei jogú város fideszes vezetője  a korszerű makarenkói pedagógiai iskolának megfelelően hol megértő, hol szigorú virtuális osztályfőnökként terelgeti helyes irányba a városfejlesztés eredményeit egyelőre még értékelni nem tudó helyi polgárokat.

A tanári és edzői múltra visszatekintő politikus láthatóan tisztában van vele: a jó nevelő nem hozza nyomasztó helyzetbe tanítványait saját tudásának, szellemi fölényének érzékeltetésével. A bájosan suta helyesírási hibák és a mondatok végén elhelyezett teljesen indokolatlan felkiáltójelek mind azt jelzik: Ferenc a nép gyermeke, nem felettünk áll ő, hanem előttünk megy az úton. Ám, ha kell, kőkeményen megfegyelmezi azokat, akik kilógnak a tornasorból. Ilyenkor sem ránk haragszik – csak értünk.

Végre egy politikus, aki nem száll be az embereket körbe udvarló demagóg színjátékba, és nyíltan szavazópolgárai szemébe mondja: hülyék vagytok! Kár, hogy nem lehetünk mind szolnokiak, nem juthat mindannyiunknak ilyen remek tanácselnök polgármester.

 

Hírdetés

 

 

 

BG


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »