A szólásszabadság lassú halála az Egyesült Királyságban

A szólásszabadság lassú halála az Egyesült Királyságban

SPUTNIK NEWS

Vicc, de nem nevetséges, hogy elítélték Mark Meechan skót humoristát azon „durva bűncselekményéért”, amiért barátnője  mopszliját megtanította náci üdvözletre.

Ez csupán a legutóbbi esemény abban az egyre növekvő támadásban, amely az Egyesült Királyságban éri a szólásszabadságot. E píszi nonszensznek meg kell állnia, de most, azonnal, írja a Sputnik.

Hírdetés

Meechant nagyon sokan ismerik a You Tube-ról, ahol Dankula grófként szerepel. 130 ezer előfizetője van videójának. Ott elmondta, hogy barátnőjét idegesíteni akarta azzal, hogy kutyusát „a lehető legkevésbé aranyos” mozdulatra idomítja.

De a seriff ezt nem vette tréfának. A bíróság sem. Elítélték.

A cikk ezután ismerteti azon konkrét példákat (melyek nagy részéről itt olvashattak), amelyek azt mutatják, Nagy-Britanniában leáldozott a szólásszabadságnak.

/Ha Magyarország tényleg diktatúra lenne, mint amit a közismerten hazug gazemberek állítanának róla, a hatóságok addig vernék ki a  Soros-féle Magyar Helsinki Bizottság és a TASZ vezetőinek fogát, ameddig nem bocsájtanának ki tiltakozást a szólásszabadság nagy-britanniai megfojtása ellen. Ó, drága Üzbegisztán!/


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »