A szőke nő, akinek nem tudták befogni a száját

A szőke nő, akinek nem tudták befogni a száját

Nem tudni, hogy Andersson hol él. Lehet, hogy nem Svédországban? Vagy talán nem is svéd?

Már unalmas az Európai Unióval kapcsolatban azt mondani, hogy már nincs lejjebb. Egy ideje tudjuk, hogy mindig van lejjebb, mert a fenti mondásra időről időre rácáfolnak a „progresszív” európai politikusok.

Olyan még nem volt, hogy ne találtak volna alkalmat, az ukrajnai háborút, a genderideológiát, vagy az illegális migrációt elutasító országok vezetőinek szidalmazására.

Legutóbb például Magdalena Andersson volt svéd miniszterelnök nem bírt magával, és már ki tudja hányadszor, lehordta Magyarországot. A szélsőbaloldali politikusnő a Svenska Dagbladet napilapban adott interjút, amelyben kifejtette, hogy vannak olyan országok, amelyek lebontják a demokrácia alapelemeit, majd így folytatta: Ezért hisszük, hogy biztonságos Európára van szükségünk.

Nem tudni, hogy Andersson hol él. Lehet, hogy nem Svédországban? Vagy talán nem is svéd? Mert ha az, akkor ez nem más, mint hazája kritikája. Mert, mi más lehet, ha tudjuk, hogy a skandináv országban napirenden vannak a bevándorlók közötti leszámolások, a nagyobb városok egyes részei csatatérré váltak a bandaháborúk következtében.

Nyilván a biztonság egyik biztos megnyilvánulása, hogy Stockholmban múlt hónapban 12 éves fia szeme láttára agyonlőttek egy 39 éves lengyel férfit, mert összeszólalkozott egy helyi banda fiatal tagjaival. De nehogy valaki, persze véletlenül, összefüggést találjon az illegális migráció és a nyugat-európai bűnözés számainak brutális növekedése között.

A realitás messze nem az erőssége azoknak, akik ma az úgynevezett európai értékek felkent védelmezőjének tartják magukat. Itt van például Eva Vlaardingerbroek esete. A tipikusan németalföldi küllemű, szőke hajú, kék szemű fiatal holland politikai kommentátornő vette magának a bátorságot, hogy a CPAC Hungaryn kiálljon Európa hagyományai mellett. Előadásában arról beszélt, hogy „a fehér európaiakat egyre gyorsuló ütemben cserélik le saját országukban, és ez civilizációnk végét fogja jelenteni, ha nem fordítjuk meg a dolgokat”. A globális baloldali cenzúra lecsapott: a YouTube törölte a szöveget, gyűlöletbeszédre hivatkozva. A brüsszeli konzervatív konferencia többszöri betiltásának – ami nem járt eredménnyel – kísérlete után már ezen meg se lepődünk. Szerencsére Elon Musk nem követte a rossz példát, és az X-en már 50 millióan látták és hallották, amint a realitás szembemegy az európai lakosság lecserélésének tervével.

Hírdetés

És akkor itt van nekünk a hasonló észak-európai külsővel megáldott Magdalena Andersson, akinek hazájában éppen most folyik a lakosságcsere. Neki ez tetszik. A szociáldemokraták vezetője göteborgi beszédében azt állította, hogy bizonyos európai nemzetek esetében a demokratikus értékek „eróziója történik”, és olyan uniós szerződésmódosításokat javasolt, amelyek „könnyebbé teszik a kifizetések visszatartását azoknak, amelyek felszámolják a demokráciát, valamint lehetővé teszik az ilyen államok kizárását az Európai Unióból”.

Aztán nem hagyott kétséget afelől, hogy Magyarországra gondolt, amit egyébként is előszeretettel ócsárol.

Azt a kérdést kell feltennünk, ha feltéve, de meg nem engedve, sikerülne a lakosságcsere terve, mit csinálnának azok, akik saját hazájukban sokat tettek az európai kultúra teljes felszámolásának érdekében?

Valószínűleg nekik akkor már nem lenne lehetőségük bármit is csinálni.

G. Fehér Péter

A szerző főmunkatárs

www.magyarhirlap.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »