A szír betolakodó amiatt hisztizik, mert nincs ideje elmenni Szíriába nyaralni – kivágni az országból úgy, hogy a lába sem éri a földet!

Váratlan gondja adódott a Németországban élő szír bevándorlónak, Aras Bachónak. A migráns amiatt sopánkodott legutóbb, hogy nagyon elfoglalt a nyugat-európai országban, így nem tud visszamenni egy kis időre Szíriába. Bacho a radikálisan bevándorláspárti Huffington Post rendszeres szerzője, és azt állítja, hogy azért nincs ideje a közel-keleti országba utazni, mert „valami fontos dolgon dolgozik”.

A bevándorló elmondása szerint legalább hat olyan Németországban tartózkodó szírről tud, akik hazautaztak nyaralni. A jazidi kisebbséghez tartozó Bacho 2010 óta él Németországban.

Két hete mentek Szíriába pihenni, a hátramaradt családtagjaikat meglátogatni, hogy békében lehessenek messze Németországtól – írta a férfi, majd azzal folytatta, rendkívül sajnálja, hogy nem volt lehetősége visszamenni egy kis időre oda, ahonnan korábban elindult.

Hírdetés

Nagyon stresszes itt lenni Németországban, pihenésre van szükségem, vissza akarok menni Szíriába
– közölte.

Nem újdonság, hogy ezek a „menekültek” rendszeresen visszatérnek oda, ahonnan elindultak. Egy 2016-os jelentés szerint a Németországban menedékkérelmet beadó szírek, afgánok és libanoniak a német adófizetők pénzéből kapott segélyeket arra költik, hogy az anyaországukban nyaraljanak.

A bevándorlóknak tudniuk kéne viselkedni, de a nők is hibásak, amiért egyedül vannak az éjszakában
– így kommentálta Aras Bacho azt, hogy migránsok tömegesen erőszakoltak meg német lányokat a kölni újévi ünnepség során, ezzel a kijelentésével a szír férfi hatalmas felháborodást okozott.

ps.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »