A szintetikus marihuána csodái: zombivá változott négerek dülöngélnek reggel fél 10-kor Brooklyn utcáin

A szintetikus marihuána csodái: zombivá változott négerek dülöngélnek reggel fél 10-kor Brooklyn utcáin

Egy zombis filmbe illő jelenthez hasonlított Brooklyn egyik legveszélyesebb drogos utcája kedd reggel fél 10-kor a szintetikus marihuánának is nevezett K2 miatt. Az esetről egy járókelő készített megdöbbentő videót.

Összesen 33 ember került kórházba Brooklynban szintetikus marihuána-túladagolás miatt. Mindannyian az egyik legveszélyesebb utcasaroknál drogoztak, és az itt vásárolt K2 drogtól lettek rosszul – írja a Daily Mail.

Az utcán támolygó emberek koordinálatlanul dülöngéltek. Bármerre fordult a videó készítője, egy ájuldozó embert látott.

A videó készítője – maga is színesbőrű – elrettentésként töltötte fel a videót a Facebookra, a felvétel közben is többször ismételgeti: “Ez nem vicc, ez tragédia. Ha bárkit ismertek, ne engedjétek, hogy szintetikus szert vegyen be! Látjátok, mihez vezet.”

Hírdetés

A legtöbb embert kiverte a víz, elájultak, hasmenésük lett, sokan a földön rángatóztak, míg a mentők ki nem értek hozzájuk. Mások még agresszívabbak lettek, így a rendőröknek is közbe kellett avatkozniuk, de őket is megtámadták.

Mint kiderült, csak ebben az utcában 33 ember készült ki a szintetikus kannabisztól. Volt aki egy kocsi motorháztetőjére borult rá, mások előrehajolva, ájulás előtti dőlt állapotba megdermedve maradtak, de sokan öntudatlanul feküdtek a járdán. Volt aki az út közepén hevert.

Egy férfi végtelennek tűnő ideig próbált átesni egy tűzcsapon, mint egy lassított felvételen.

A szintetikus kannabiszban gyógynövényeket kevernek össze mesterséges vegyületekkel. A szer hatása a marihuánához hasonlít, csak sokkal erőteljesebb – és persze veszélyesebb.

Mellékhatásai közé tartoznak a hallucinációk, görcsök és szorongás. A marihuánával ellentétben maximális biológiai hatást vált ki a szervezetből, így gyakran szívrohamot okoz.

(Híradó nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »