A Szigeten megint árlistás hollandok buktak le 100 milliót érő droggal – libsi narkósziget

A budapesti rendőrök 2019. augusztus 6-án este a Sziget fesztivál területén egy 21 éves és egy 22 éves holland férfi sátrában, valamint a csomagmegőrző széfjükben közel 2700 darab ecstasy tablettát, 128 gramm – előre porciózott – marihuánát, műanyag fiolában 451 darab marihuánás cigarettát, valamint a drog adagolásához, terjesztéséhez használt tasakokat találtak és foglaltak le.

A III. kerületi nyomozók a két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit az illetékes bíróság 2019. augusztus 9-én el is rendelt.

Amikor a budapesti rendőrök átkutatták a két fiatal csomagját találtak egy slusszkulcsot, de a két holland nem akarta elárulni, hogy hol van a hozzá tartozó autó.

Hírdetés

A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói végül a III. kerületi Reményi Ede utcában találták meg a Volkswagen Caddyt. Amikor a kerületi nyomozók a járművet átkutatták, találtak benne közel 4 ezer darab ecstasy tablettát, körülbelül 15 kilogramm műanyag fiolában marihuánás cigarettát, valamint a kábítószer porciózásához használatos tasakokat. Így a két holland férfinél összesen, körülbelül 100 millió forint értékű, 20 ezer adag kábítószer volt.

A III. kerületi rendőrkapitányság nyomozói a Volkswagen Caddyt lefoglalták.​

(police.hu)


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »