A Sziget bejáratánál szórólapozott és a kormányt bírálta a kólás buzipropaganda miatt a Mi Hazánk

A Sziget bejáratánál szórólapozott és a kormányt bírálta a kólás buzipropaganda miatt a Mi Hazánk

Matricák és szórólapok osztogatásával tiltakozott a Mi Hazánk Mozgalom kedden Budapesten, a Sziget Fesztivál bejáratánál a Coca-Cola devianciát népszerűsítő kampánya ellen. A társaság külön a fesztiválra készített, szivárványszínű címkés palackokban árusítja üdítőit.

Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese az akció alkalmából tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta: továbbra is tiltakoznak a Coca-Cola kampánya ellen.

Véleményük szerint a kialakult helyzetért nemcsak a cég felelős, hanem az álszent és farizeus politikát folytató kormány is, amely elsőként éppen a Coca-Colával kötött stratégiai megállapodást, amely a többi közt lehetővé teszi a cég számára akár az adójogszabályok előzetes véleményezését is. Különösen felháborító, hogy egy olyan cég a magyar kormány stratégiai partnere, amely a világ legnagyobb műanyagszennyezője – mondta a politikus.

Úgy vélekedett: ha a kormány komolyan venné a homoszexuális propaganda visszaszorítását, akkor volna rá lehetősége, például a stratégiai megállapodásban szereplő kedvezmények visszavonásával.

Hírdetés

Szerinte a Coca-Colának sokkal inkább olyan kampányokat kellene folytatnia, amelyek az egészségmegóvást szolgálják. A Mi Hazánk azt üzeni a cég vezetőinek, hogy az azonos nemű párokat ábrázoló plakátokat otthon, a négy fal között nézegessék – fűzte hozzá a politikus.

"Mi addig ütjük a kólát, amíg meleg, és kitartunk a bojkott mellett" – fogalmazott Dúró Dóra. A szórólapokon a párt arra szólítja fel a fesztiválozókat, hogy bojkottálják a Coca-Cola termékeit, közölte az MTI.

Videón a sajtótájékoztató:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdurodora%2Fvideos%2F2421391004609762%2F&width=480&show_text=false&height=270&appId


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »