A sziámi ikrek rémisztő sorsa – Carmen és Lupita elárulták, mi történik, ha az egyikük meghal

A sziámi ikrek rémisztő sorsa – Carmen és Lupita elárulták, mi történik, ha az egyikük meghal

A sziámi ikrek rémisztő sorsa – Carmen és Lupita elárulták, mi történik, ha az egyikük meghal Karika Alexandra2024. 04. 20., szo – 11:50

A sziámi ikrek, Carmen és Lupita Andrade (23) története világszerte érdeklődést váltott ki. A lányok egy testen osztoznak, és bár igyekeznek teljes életet élni, tudják, hogy kegyetlen sors vár rájuk. Mi történik, ha egyikük meghal?  

Az egy testen osztozó, de két külön lélekkel, személyiséggel és tudattal rendelkező nővérek gyakran álltak már a nyilvánosság előtt. Különleges élettörténetük sokakban felveti a kérdést, hogy hogyan boldogulnak a mindennapi életben. A lányok egy ideig figyelmen kívül hagyták ezeket a nyilvános kérdéseket, de most úgy döntöttek, felszólalnak.  

Nemrég az ikrek a közösségi médiához fordultak, hogy megosszák a válaszaikat a mindennapos kihívásokkal kapcsolatos gyakori kérdésekre. A TikTok platformon Carmen és Lupita érdekes betekintést engedtek a közös életükbe. Amikor arról kérdezték, hogy milyen élmény mindent megosztani az ikertestvérével, Carmen azt válaszolta: „Ha egyikünk fáradt, nem kell mindkettőnknek fáradtnak lennie, mert két külön agyunk van”. Carmen még jogosítvánnyal is rendelkezik. Azt is tisztázták, hogy mindkettőjüknek saját személyi és társadalombiztosítási száma van.   

Hírdetés

A beszélgetés azonban komorabb fordulatot vett, amikor arról beszéltek, mi történne, ha egyikük meghalna. Carmen elmagyarázta: „Közös a keringési rendszerünk, így végül szepszis lépne fel, és természetesen néhány órán vagy napon belül a másik is meghalna.”  

Az egyedi fizikai állapotukkal járó kihívások mellett mindkét nővérnek az endometriózissal kapcsolatos egészségügyi problémákkal is szembe kell néznie. Ez a betegség kihat az intim életükre és az anyaságra vonatkozó lehetőségeikre. Carmen, akinek még hosszú távú kapcsolata is van párjával, Daniellel, megosztotta párkapcsolati tapasztalatait.  

„Soha nem próbáltam elrejteni a tényt, hogy sziámi iker vagyok a társkereső alkalmazásokon, de ez azt jelentette, hogy rengeteg üzenetet kaptam a fétises férfiaktól” – árulta el.   

Mindezen körülményekre való tekintettel Carmen és Lupita úgy döntött, hogy nem vállalnak gyermeket. Ezt a döntést Carmen párja, Daniel is támogatja. 

(pluska.sk)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »