A szexre éhes asszonyok csiklójának eltávolítását javasolja egy berlini imám

A szexre éhes asszonyok csiklójának eltávolítását javasolja egy berlini imám

Merkel Mutti Willkommenskulturjának (befogadáskultúra) gyümölcsei mostanra egyre inkább beérnek, s lesznek mindinkább fanyarabbak a németek számára. Berlinben, az egykori birodalmi fővárosban már szinte alig látni európai fehér embert az utcákon, de gomba módra nőnek ki a földből a különféle muszlim közösségeket kiszolgáló mecsetek. Berlin Wedding városrészében áll az Ász-Szahábá nevű mecset, amelynek imámja legutóbb a közösségi oldalakon is terjesztett előadásában azt javasolta, hogy távolítsák el, operálják ki a szexre éhes asszonyok csiklóját – írja az Unser Mitteleuropa című német hírportál.

Berlin Wedding nevű városrészében van az Ász-Szahábá ( الصحابة – Mohamed próféta legelső követőinek köre Mekkában) nevű mecset, mely a szalafista radikálisok egyik népszerű találkozóhelyének számít Berlinben. Az elmúlt években a német rendőrség több ízben rajtaütésszerű házkutatást tartott a Torfstraße és a Sprengelstraße sarkán levő mecsetben, s minden alkalommal lefoglaltak az Iszlám Állammal és a Muszlim Testvériség nevű szervezettel való kapcsolatra utaló tárgyi bizonyítékokat. A legutóbbi botrány viszont a mecset imámjának, Áhmád Ábul Bará’ának azon kijelentése volt, miszerint a nehezen kielégíthető, szexre éhes asszony csiklóját el kell távolítani (a lányokról nem tett említést az imám).

Hírdetés

„Ha az asszonynak túl hosszú a klitorisza, akkor nagyon vágyakozik a szexre. Azáltal viszont, hogy ezt a kis darabkát eltávolítjuk, normális lesz az asszony viselkedése”, jelentette ki a Németországban „mérsékelt” muszlim hitszónoknak tartott Áhmád Ábul Bará’á.

A német hírportál megjegyzi, hogy ez a „mérsékelt” imám egyike azoknak a millióknak, akik az utóbbi években „menekültként” érkeztek Európába. Az imám a fentebb idézett teóriáját, s az ahhoz hasonlókat zavartalanul terjesztheti például a Twitteren és Facebookon, de senkinek nem jut eszébe, hogy közbelépjen, letiltsa – jegyzi meg a nemzetek Európáját hirdető Unser Mitteleuropa.

H. J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »