A szervizháttér garancia az automata ajtók tökéletes működéséhez

A szervizháttér garancia az automata ajtók tökéletes működéséhez

Az automatizált bejáratok használata szinte már valamennyi középületen, üzletközpontban és irodaháznál elengedhetetlen. A kényelmet és biztonságot nyújtó ajtók napi szinten segítik az épületekbe való be- és kijutást, éppen ezért érdemes a megfelelő karbantartásra is ügyelnünk.

A megbízható és hosszú távú üzemeltetés alapját képezi a megfelelő szervizelés, melyet hazánk legnagyobb automata ajtóival foglalkozó cége, a FAAC Hungary Kft. szerviz ágazata is igazol. Az egyedi igényekre szabott bejáratokba fektetett költségek úgy térülhetnek meg a leghatékonyabban, ha a rendszerek működése folyamatos ellenőrzés alatt áll, és az esetlegesen előforduló hibák szinte azonnal javításra kerülnek. Nézzük részletesebben, hogy milyen ismérvei vannak egy jó szerviznek.

Megbízható működés alapja

Az önműködő bejárati ajtók esetében a megbízhatóan működő nyitás és zárás alapvető elvárás. Ahhoz, hogy mindig a maximumot tudja nyújtani a beépített nyílászáró, szükséges az elektronika és a mechanika rendszeres ellenőrzése.

Az automatizált ajtók beépítése után, az általános garanciális időszak alatt rendszeres ellenőrzés elvégzése javasolt. Ekkor megvizsgálják a szakemberek a beépített eszközök, kiegészítők működésének pontosságát és alkatrészcserével vagy apróbb karbantartásokkal óvják a rendszert. 

Éjjel-nappal elérhető

Hírdetés

Olyan helyzetekben, amikor már meghibásodás történik, a legfontosabb a gyors cselekvés. Kiemelkedő újítás egyes automatizált ajtóknál, hogy az informatív LCD paneles kijelzőegységen a hibaüzenetek magyar nyelven jelennek meg, így a szerviz számára értékes információk oszthatóak meg már a bejelentéskor. Ennek alapján felkészülten, a megfelelő alkatrészek birtokában indulhatnak a kollégák a helyszínre és végezhetik el a javításokat.

Sőt egyes esetekben akár megoldható a probléma a hibás ajtót kezelő személyzet bevonásával, hiszen egy jó szervizben éjjel-nappal elérhetőek telefonon a szakképzett kollégák, akik távoli segítségnyújtással a legtöbb hibabejelentést orvosolni tudják.

Edukált szakemberek

Egy profin működő szerviz alapvetően az alkatrészek azonnali biztosításával, a gyors kiszállással és a megfelelően edukált szakemberekkel tudja a tökéletes szolgáltatást biztosítani. A technikai eszközök fejlődése szinte naponta hoz újabb változásokat, melyeket a karbantartást és szerelést végző szakembereknek is folyamatosan követniük kell. 

A legtöbb gyártó és forgalmazó cég biztosítja a saját készítésű automatizált ajtók karbantartására vonatkozó tudásanyagot kollégáinak, azonban kevesen képesek más gyártók termékeinek javításához szükséges ismeretet átadni. Pedig a teljes körű szolgáltatáshoz hozzátartozik, hogy márkafüggetlen szervizként egy hiba kijavítását megoldják a kollégák.

Összességében elmondhatjuk, hogy a komplex szervizszolgáltatáshoz hozzátartozik a gyors reagálás, mely 24 órában elérhető, a szakképzett kollégák és az automatizált bejáratok folyamatos karbantartása.

(x)


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »