A szerelem hullámvasútján – Heti progresszió (LXXI. rész)

A szerelem hullámvasútján – Heti progresszió (LXXI. rész)

Ezen a héten olyan elképesztő hírdömping volt, hogy komolyan válogatni kellett, végül melyik három, legprogresszívebb darab kerüljön a LXXI. rész nyertesei közé. Lássuk, ezen a héten mivel borzolhatjuk a normalitás kedélyét!

3. Rodrigo Alvez több mint egy évvel ezelőtt már szerepelt sorozatunkban, egészen pontosan a X. részt gazdagította csodás bejelentésével. Akkor és ott megtudhattuk, hogy az „élő Ken-baba” megunta a banánt, és elhatározta, hogy inkább Barbie lesz. „Büszkén” jelentjük, hogy a műtétek végül sikerültek, sőt, azóta további események is zajlottak az újdonsült Barbie háza táján. A beküldött hírt ezúton is köszönjük kedves olvasónknak.

A most 37 éves, immáron Jessica Alves nevet viselő „hölgy” egy brit beszélgetős műsorban mesélt arról, milyen az élet Barbieként. Ebből kiderül, hogy rengeteg, szexuális aktusra való megkeresést kap, sőt, volt olyan illető is, aki a nemváltó műtétet követő első éjszakáért több mint 6 millió forintot is képes lenne kifizetni (ilyenkor jut eszébe az emberek, hogy az anyagi források bizony rendkívül igazságtalanul vannak elosztva az emberek között). „Jessica” amúgy kijelentette, hogy nem fogadná el az összeget és „nem tenné pénzzé a testét”. Különben is, az elmúlt három hónapban „saját magát nézegette odalent”, majd eldicsekedett, hogy a Thaiföldön szerzett vaginája teljesen úgy viselkedik, mintha rendes lenne, sőt, még be is nedvesedik, ha szükséges.

Reméljük, a vacsorán már minden kedves olvasónk túl van.

2. Az Amazon ismét „kiállt” a véleményszabadság mellett. Szinte napra pontosan egy éve számoltam be róla, hogy Jeff Bezos cége betiltotta a Mein Kampf és egyéb „antiszemita művek” árusítását, 2021-ben pedig úgy néz ki, hogy a „homo- és transzfób” (értsd: normalitáspárti) kötetek vannak soron. A Biden vezette Egyesült Államok persze minden téren igyekszik tovább mélyíteni a problémákat, a maroknyi republikánus „ellenállás” ezt a legjobb esetben is csak késleltetni tudja (hatalmon kellett volna cselekedni ugyebár, nem utólag). Az Amazon a vitákkal párhuzamosan kijelentette, hogy többé nem forgalmaznak olyan könyveket, amelyek „mentális betegségként határozzák meg az LMBTQ-identitást”. Persze ezek után még van képük véleményszabadságról és széles könyvkínálatról papolni.

Hírdetés

Az Amazon egyébként jó kutya módjára ezzel is teljesen belesimul a Biden-adminisztrációba, amely most készül tető alá hozni az Equality Act-törvénycsomagot, ami „a nemi és szexuális orientáción alapuló diszkrimináció ellen” is „védene”.

1. A 43 éves francia nő, Gaëlle Engel egy hullámvasút „karjaiban” találta meg az örök szerelmet. A szerencsés vidámparki kellék egy német hullámvasút, amely a hasslochi Holiday Parkban található és a Sky Scream („Égi Kiáltás”) névre hallgat. Engel saját elmondása szerint már fiatal korában is vonzódott a tárgyakhoz szexuálisan, ám ebben az esetben most többről, igazi szerelmi szálról van szó. A románc most már 5 éve tart, s a nő „minden pillanatban kettejük egybeforrásáról álmodozik”, annak ellenére, hogy szexelni nyilván nem tudnak, illetőleg a találkozókat sem könnyű összehozni, főleg pandémia idején. Maketteket viszont rendszeresen készít, ezek közül több darabot is Sky Scream ihletett, Engel pedig a közös gyerekeiknek tekinti őket. A család az család, ugyebár!

Mondjuk Gaëlle Engel-t elnézve egyáltalán nem meglepő, hogy nincs élő ember fia, akinek kellene. Saját bevallása szerint korábban voltak párkapcsolatai, amelyek rendre sikertelenül zárultak, elméletileg a partnerek alkoholizmusa miatt (vagy inkább elképzelhető, hogy a nő mellett váltak alkoholistává, amely a tények ismeretében teljesen érthető lenne).
Viszont ne bolygassuk a „sötét múltat”, sok boldogságot és sok közös élményt a szerelmespárnak!

Én mára ezzel a romantikus történettel búcsúzom, egy hét múlva pedig ismét izzítjuk a hangulatot! Az ehhez szükséges híreket a [email protected] címre várom.

Ábrahám Barnabás – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »