A Szentkorona Értékrend

A Szentkorona Értékrend

Valljad, és e szerint élj: Magyarságunkkal mindannyian azt a kegyelmet kaptuk, hogy vallhatjuk azt az értékrendet, amit a Teremtő kegyelméből a Magyar Nemzet kapott az Istenszülő feladatának részeseként Szentkorona Őfelségével.

Ennek az értékrendnek az alapjai:

Szentkoronánk megszólítása: Szentkorona Őfelsége!

Szentkorona Őfelsége a megtestesült Isteni Terv, az Isteni Teremtő Akarat (tehát nem szakrális tárgy, nem történelmi ereklye stb.)Mint ilyen, Isteni Titok, amely EGYETEMES, az egész földi emberiség kincse, s amelyet JóIsten a Magyarokra bízott.

Szentkorona Őfelsége teste maga az Őt szolgáló Igaz, nemes lelkek szeretet-egységbe forrt összessége.

Szentkorona Őfelségének van Királya, Állama, és Országa, nem a Királynak, az Államnak és az Országnak van Szentkoronája.Szentkorona Őfelsége Földje a Kárpát-medence, Országa Magyar-ország (tehát Magyarország nem nemzetállam).

Szentkorona Őfelsége területén lévő ország, Magyarország örökké szabad.

Hírdetés

A magyar földön, magyar föld alatt és magyar föld fölött lévő minden birtok gyökere (tulajdonosa) a Szentkorona Őfelsége; minden értéke a Szentkorona Őfelsége érdekeit szolgálja.

A Szentkorona tagjai nem határozhatják meg viszonyukat Szentkorona Őfelségéhez, aminthogy a szolgálók nem határozhatnak Uruk-ról, hanem Ő határoz, mint ISTEN-i (felsőbb) Akarat!

A Szentkorona minden tagjának nemcsak joga, hanem kötelessége ellentmondani és ellenállni mindenkivel szemben, aki Szentkorona Őfelsége értékrendjét veszélyezteti.

Szentséges Mindenható ÚR-Isten, NagyBoldogAsszonyAnyánk és Krisztusunk Áldása rajtunk!

Szócsinné Vitéz Léber Ottilia

Magyar Tudat

Megosztás

The post A Szentkorona Értékrend appeared first on Magyar Tudat.

Related posts:Elbocsátották a magyarságot védő román akadémikust                 Elbocsátották állásából…Felvidék – A magyarságnak nem szabad hátrálnia a jogérvényesítés útján                 Az “eltökélt…A Szabadság párt kikiáltotta a magyarságot az ukránok ellenségének Úgy látszik, hogy az ukrán Szabadság pártnak nem elég a…


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »