A szent halála

A ballib keménymag ismét tanúbizonyságot tett teljes valóságérzet-hiányáról.

Kis hétvégi színes hír volt: Homonnay Gergely ballib aktivista, aki elsősorban a neten működött, meghalt drogozásban, a szilveszteri bulizás hevében egy homokklubban túladagolta magát, ami az ő korában – közeledett az 50-hez – már eléggé rizikós életvitel.

Oké, meghalt, Isten bocsássa meg bűneit, megesik az ilyesmi.

De az a tömeghisztéria, amit ez kiváltott a ballib törzskommentelők között, az teljesen felülmúl minden képzeletet.

Az egy dolog, hogy egyes “oknyomozó” kommentelők azonnal leleplezték az ügyet: Zorbán ölette meg! Mindegy, hogy erre semmi oka se volt, de annyira gyűlölte, hogy kiadta rá a titkos halálos ítéletet.

De az viszont már őrület, hogy utólag ki lett kiáltva valamiféle kulcsfigurának.

Hírdetés

Sokat gondolkodtam, ki a párhuzama a másik oldalon ennek a Gerinek. Nehéz ügy, de azt mondanám: a vadhajtásos Bede Zsolt. Most tessék elképzelni, a Zsolt a saját hibájából meghal vagy halálos baleset éri. Nyilván a barátai és közeli hívei siratnák, de az, hogy ilyen hisztizés legyen belőle teljesen kizárt.

A fideszes táborban is van bőven hülyeség, de hogy a szintje erősen fékezett habzású a ballib hülyeséghez képest, az szimpla ténykérdés.

Egyébként meg, Gerit utolérte a sok gyűlölködés, amit az utóbbi 2-3 évben csinált, megviselte ez a szervezetét. Erre rájött a folyamatos drogozás. Együtt a két tényező túl sok.

Az eredmény: a ballibek elvesztették egyik szentjüket.

A terv: most utólag kikiáltják Szent Árpi Bácsi reinkarnációjának. A macskáját meg kitömik, ő lesz az Összefogdosás totemállata és tiszteletbeli DK elnökségi tag.


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »