A széndioxid légtrágya!

A reális zöldek szerint az igazság mindennél, még a szabadságnál is előbbre való! Az igazságot elárulók a hazát teszik tönkre!

Az igazság nem tömeg kategória kérdése! Demokráciában vitatott ügyekben egy embernek is lehet igaza, egy civil szervezetnek a reális zöldeknek is.

Az igazság kimondása a nemzetre nem lehet káros. A reális zöldek az igazságot durván és kíméletlenül képviselik. Az igazság és a jó ismeretéből mindenkinek és mindennek, tehát a hazának is, csak haszna lehet.

Ökopolitikáról
Orbán Viktor, Donald Trump, néhai Möcsényi Mihály
TÜPOSZ
Kiadói-, Reklám- és Szolgáltató Betéti Társaság
1038 Budapest, Óbor köz 1
e-mail: [email protected]
Tel: 06 20 227 03 44
Adószám: 28681867-1-41

Heti környezet- és természetvédelmi szemle (2020. január 2.)

ÖKOPOLITIKA

Orbán Viktor szerint a klímavédelem a következő évtizedek rendre visszatérő kérdése lesz. Ez nem pártirányultság és nem ideológiai verseny kérdése. Az üres politikai jelszavak inkább ártanak, mint segítenek. A teremtett környezet védelme mindenkinek érdeke, és a keresztény tanítás fontos része is. A klímavédelem nemcsak fontos, de drága is. Megéri, de csak akkor, ha alapos, jól kidolgozott technológiai és pénzügyi terveink vannak. Ha rosszul csináljuk, a végén az emberekkel akarják megfizettetni az árát. Pedig a klímavédelem árát a klímarombolóknak kell megfizetniük. A klímaválság fő felelősei a legnagyobb, leggazdagabb országok és a világ legnagyobb multinacionális vállalatai. Nekik kell elsősorban állniuk a számlát, és nem a szegényebb országoknak. Nem fogadhatjuk el, hogy a klímavédelemre hivatkozva megemeljék az energiahordozók és az élelmiszerek árát, és újra megsarcolják a magyar családokat. Magyarország szegényebb, mint a legnagyobb európai szennyezők, és szén-dioxid-kibocsátása nemcsak összességében, de fajlagosan is kisebb, mint Németországé, Franciaországé, Ausztriáé és a skandináv államoké. (MN 24)

REÁLIS ZÖLD a Miniszterelnök, állítja a REÁLIS ZÖLDEK KLUB civil szervezet.

Orbán Viktor miniszterelnök reális zöld válása a múlt évben a Bálványosi Szabadegyetemen tartott beszédében kezdődött, amikor beállt Donald Trump republikánus jelölt mögé.

Hírdetés

Trump elnökjelölt felismerte a tudományos igazságot, a klímaváltozást nem az ember okozza, a széndioxid nem a „Lucifer bűze”, mint ezt Áder János köztársasági elnök állítja.

Egy év után többen vannak a reális zöldekkel, mint ellenük.

1.

2Kir 6,16

Felele ő: Ne félj. Mert többen vannak, a kik velünk vannak, mint a kik ő velök.

2.

2Krón 32,7

Erősek legyetek és bátrak, semmit se féljetek, meg se rettenjetek az assiriai királytól és a vele való egész sokaságtól, mert velünk többen vannak, hogy nem ő vele.

Möcsényi Mihály a széndioxidról.

A széndioxid légtrágya!

Möcsényi Mihály Széchenyi-díjas és Sir Geoffrey Jellicoe-díjas magyar kertészmérnök, tájépítész, egyetemi tanár, a tájrendezés magyarországi oktatásának megalapozója, az önálló Tájépítészeti Kar létrehozója. 1991 és 1993 között a Kertészeti Egyetem rektor.

Előadására, 2015. május 3-án került közzé tételre a reális zöldek honlapján:

http://www.realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4045


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »