A szélsőséges USA-külügyminiszter rágalmazta hazánkat

A szélsőséges USA-külügyminiszter rágalmazta hazánkat

„Különösen nonszensz ez a vád egy olyan ország külügyminiszterétől, ahol az elmúlt időszakban kirívóan megemelkedett a zsidó emberekkel szembeni félelemkeltő támadások száma és ahol az egyetemeken antiszemita lázadásokra került sor” – fogalmazott Szijjártó Péter.

Hatalmasat hazudott a szélsőséges hungarofób – tehát rasszista – USA-külügyminiszter, ezzel saját hazájára is szégyent hozott – Kép: ujszo

Hírdetés

„Nonszensz vádat fogalmazott meg” Antony Blinken, az Egyesült Államok külügyminisztere Magyarországgal szemben – írta a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a Facebook-oldalán.

Szijjártó Péter bejegyzése szerint Antony Blinken most a vallásszabadság kapcsán fogalmazott meg kritikát Magyarországgal szemben, mondván, hogy a tisztségviselők antiszemita retorikát használnak.
   
„Különösen nonszensz ez a vád egy olyan ország külügyminiszterétől, ahol az elmúlt időszakban kirívóan megemelkedett a zsidó emberekkel szembeni félelemkeltő támadások száma és ahol az egyetemeken antiszemita lázadásokra került sor” – fogalmazott a tárcavezető.
   

Mindeközben Izrael futballválogatottja és klubcsapatai a következő szezonban újra Magyarországon játsszák mérkőzéseiket, mert nálunk biztonságban érzik magukat – írta Szijjártó Péter.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »