A SzektATV-nek nem tetszett Pörzse kijelentése – Mi viszont üdvözöljük!

A SzektATV-nek nem tetszett Pörzse kijelentése – Mi viszont üdvözöljük!

A jobbikos képviselő szerint gusztustalan intézkedés volt, hogy a magyar egyházak közé sorolták az egyházat. Az Izrael egyik legfőbb hazai támogatójának számító, rendkívül veszélyes antimagyar szekta házi TV-je a (szekt)AV máris felháborodott a derék kijelentésen.

Március 6-án lakossági fórumot tartott Vona Gábor, a Jobbik elnöke és Vágó Sebestyén, a párt képviselőjelöltje Tatabányán. A fórumon felszólalt Pörzse Sándor is, aki közölte, ha valakinek van tartanivalója attól, hogy a Jobbik hatalomra kerül, az a Hit Gyülekezete.

Hírdetés

A Jobbik parlamenti képviselője szerint gusztustalan intézkedés volt, hogy a Hit Gyülekezetét beemelték a történelmi egyházak közé. „Egy ilyen cionista biznisz szektát beemelni a történelmi egyházak közé, ugyanoda, ahova a katolikus, a református és egyéb történelmi magyar egyházakat, hát, szóval lelke rajtuk”- fogalmazott a fórum elején Pörzse.

Néhány nappal ezelőtt Vona Gábor egy másik lakossági fórumon azt mondta, hogyha kormányra kerülnének, pártja egyik első intézkedése lesz a Hit Gyülekezete egyházi státuszának megvonása.


Forrás:deres.tv
Tovább a cikkre »