A szárnyas kapuk népe már határlezárást követel

Heinz-Christian Strache elképzeléseit a válaszadók 53 százaléka helyesli, mely szerint azonnali ausztriai határzár kellene, több menekültet nem lenne szabad beengedni sem az országba, sem a kontinensre, továbbá a menekülteknek minden esetben a származási helyükön kellene maradniuk.

„Az osztrák külügyminiszter szerint miután megmentették az embereket a tengeren, rögtön vissza kellene szállítani hazájukba, esetleg az unió külső határánál megállítani őket, ellátni és visszavinni oda, ahonnan érkeztek.

Hírdetés

Emellett az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) vezetője, Heinz-Christian Strache elképzeléseit a válaszadók 53 százaléka helyesli, mely szerint azonnali ausztriai határzár kellene, több menekültet nem lenne szabad beengedni sem az országba, sem a kontinensre, továbbá a menekülteknek minden esetben a származási helyükön kellene maradniuk.

Mint ismert, a korábbi sajtóértesülések szerint az Olaszországba érkező migránsok nagyobb száma miatt Ausztria már előkészületeket tett az osztrák-olasz határszakasz védelmére, páncélozott járműveket küldött a térségbe annak ellenére, hogy korábban még a határ menti kerítésállítástól is ódzkodtak.

888.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »