A Star Wars 7-ben és a Trónok harcában is szerepelni fog – ki az?

A nyolcvanhat éves svéd színészlegenda nem áll le: a hetedik Star Wars-filmben és a hatodik Trónok harca évadban is szerepelni fog. 

Kicsi, de annál jelentősebb karakter, a Háromszemű Holló szerepét veszi át a 86 éves sztár – most már azt is eéáruljuk, hogy Max von Sydow-ról van szó. A svéd színészlegenda olyan sikerfilmekben szerepelt, mint Az ördögűző, a Conan, a barbár, a Dredd bíró vagy a Viharsziget, több alkalommal dolgozott együtt Ingmar Bergman svéd rendezővel. És szemmel láthatóan a kilencvenhez közeledve sem áll szándékában leállni a munkával! A következő Trónook harca-évad mellett a Star Wars avagy Csillagok háborúja decemberre tervezett új részében, Az ébredő Erőben is játszik. Ha valakinek nem lenne ismerős a fiktív történet, amelyben uralkodói dinasztiák rendezgetik ügyes-bajos dolgaikat (igen véresen és helyenként igen hiányzos öltözetben), itt az ötödik évad trailere:

Hírdetés

Ezt az évadot egyébiránt idén 24 Emmy-díjra jelölték, a hatodik évad forgatását a következő hónapokban kezdik spanyol és észak-írországi helyszíneken az mti értesülései szerint.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »