A SRI egykori tisztje szerint a DNA Soros György érdekeit képviseli

A SRI egykori tisztje szerint a DNA Soros György érdekeit képviseli

Daniel Dragomir a meredek kijelentéseiről ismert egykori SRI tiszt, a romania30.ro honlapon számolt be arról a feltételezéséről amely szerint a Korrupcióellenes ügyészség (DNA) a Romániában működő párhuzamos állam megerősítésén fáradozik, és Soros György milliárdos érdekeit képviseli.

Dragomir szerint 2011-ben az Amerikai Egyesült Államokban jött létre egy „Kleptocracy Unit” nevű szervezet, amelyet az amerikai igazságügyi minisztériumban hoztak létre és, amely tulajdonképpen egy globális korrupcióellenes struktúra megerősítésén dolgozik.

Hírdetés

Dragomir azt állítja, hogy egyre több információ van arról, hogy ez a szervezet tulajdonképpen egy Soros Györgyhöz köthető hálózattól kapott témákat és utasításokat, amelyeket a világ számos országában alkalmazniuk kellett.

„Egyre több bizonyíték van arra vonatkozóan, hogy az Országos Korrupcióellenes Ügyészség (DNA) összedolgozott a „Kleptocracy Unit”-tal Soros György érdekeit képviselve”.

Az egykori titkosszolgálati tiszt szerint a Romániában működő párhuzamos állam az USA-ban működő párhuzamos állam egyik, úgynevezett „melléklete” és eljött az idő, hogy ezeket az illegális gyakorlatokat végre feltárják és kivizsgálják. (Mediafax)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »