A spirituális önismeret gyakorlóinak: Honnan veheted észre, hogy a rezgéseid csökkennek?

Minden egyes emberi aura a rá jellemző rezgéstartományban vibrál. Ez a tartomány határozza meg a kisugárzásunkat, ami pedig azoknak az embereknek és eseményeknek lesz a mágnese, akiket és amiket bevonzunk az életünkbe.

 

A kisugárzásunk nem állandó, sokkal inkább hullámzó és egyebek mellett nagymértékben függ a életlátásunktól, a gondolataink, érzéseink minőségétől. A tudatosság jegyében azt javaslom, hogy figyeljünk oda a saját rezgéseinkre, mert vannak olyan jelek, amelyekből egyaránt következtethetünk rezgéseink emelkedésére és a csökkenésére.

 

Még egyszer kihangsúlyozom, hogy a spirituális önismeret gyakorlóinak azért alapvetően fontos, hogy figyeljék magukat, mert a tudatosságunktól függ, hogy mi milyennek érezzük, érzékeljük a valóságot: a környezetünket és az embereket. Ha pedig tartós visszaesést tapasztalunk magunkon, akkor megérett az idő a változtatásra.

 

 

Amikor az energiamezőnk rezgései a megszokott szint alá esnek, akkor eltávolodhatunk az életcéljainktól, felerősödhet az életünkben a káosz, kimerültnek és fáradnak érezhetjük magunkat. Eleinte csak rövidebb, később pedig már hosszabb időn keresztül.

Tehát megéri ébernek maradni. Lehet, hogy az élethelyzeteinket nem vagyunk képesek egyből megváltoztatni, de a róluk való gondolatainkat igen. Az pedig az első lépés a megoldás felé.

 

Lássuk a tipikus jeleket, melyek alapján egészen biztosan csökkennek a rezgéseink és alábbhagy az életkedvünk:

 

Sokat sajnálkozunk. – Túlzottan elfordulunk életünk sötét oldala felé.

 

Másokat okolunk a saját problémáinkért. – Nem vállalunk kellőképpen felelősséget saját tetteinkért.

 

Áldozatszerepben találjuk magunkat. – Az életeseményeink okait főként kívül keressük.

 

Másokat minősítünk. – Ahelyett, hogy a magunk körmére néznénk, inkább mások hibáival foglalkozunk. Más szemében a szálkát, a sajátunkban a gerendát sem vesszük észre ilyenkor.

 

Azt akarjuk, hogy mindig nekünk legyen igazunk. – Sokszor rejtetten abból merítünk erőt és arra alapozzuk a saját biztonságérzetünket, hogy mások felett próbálunk uralmat gyakorolni.

Hírdetés

 

Félelemben és szorongások közepette életünk. – Úgy érezzük ilyenkor, hogy veszélyben vagyunk. Bizonytalankodunk, aggodunk, félreértünk dolgokat.

 

Szükségtelen dolgokat halmozunk fel. – Ilyenkor ezektől a tárgyaktól remélünk boldogító pillanatokat.

 

Sokszor érzünk bűntudatot. – Ez egy érzelmi zsarolás önmagunkkal szemben, amiről mielőbb le kellene szoknunk.

 

Korlátozott hiedelmeknek adjuk át magunkat. – Könnyen megfeledkezhetünk arról, hogy az életben korlátlan lehetőségek rejlenek. Természetesen lehetséges, hogy te ezt nem így gondolod, de az már a te hiedelmed.

 

Sokat aggodalmaskodunk. – Aki nem eléggé bízik önmagában és másokban, egyre többet aggódik.

 

Ellenállunk a változásnak. – Az életben minden áramlik, átalakul. Ilyenkor képtelenek vagyunk bekapcsolódni ebbe a folyamatba.

 

Másoktól tesszük függővé az életünket. – Ilyenkor nincs annyi önismeretünk, hogy önálló döntéseket hozzunk és felelősséget vállaljunk az életünkért.

 

Ha észrevetted magadon a fenti állapotok közül valamelyiket, akkor ne ess kétségbe. Minden problémára van megoldás!

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsBel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

The post A spirituális önismeret gyakorlóinak: Honnan veheted észre, hogy a rezgéseid csökkennek? appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »