A Spiegel is nekiment a Stop Sorosnak

A Spiegel is nekiment a Stop Sorosnak

SPIEGEL ONLINE

A Spiegel Online, a legolvasottabb német hírportál ma hajnalban posztolta ki a nyilván már nagyon esedékes, várt csatlakozását fősodratú, uniszónós társmédiáihoz, azaz „bátor” állásfoglalását a magyar „Stop Soros” törvénytervezet ellen „A menekültek segítője elleni zaklatás” címmel.

Szerzője a Spiegel és más hasonló médiumok hosszú éve budapesti tudósítója, Keno Verseck, aki nem más, mint az itteni balliberális hangadó udvar nyugati közvetítője, vagy, durvábban fogalmazva, lábtörlője.

Mire lelki füleinkkel már halljuk a kuncogást: hahaha, akkor innen irányítják a Spiegelt is? Erre a válaszunk: kérjük a hahaházókat, hogy egyetlen, hangsúlyozzuk, egyetlen olyan Verseck-„tudósítást” vagy cikket bányásszanak elő ellenbizonyítékként, amely akár egy százalékban is az egykori SZDSZ, vagy a mostani legdékásabb ellenzék bármely hazugságának ellentmondva a tényekről tudósított.

Mivel ezt elintéztük, nézzük Verseck megszokott technikájának felbukkanását e cikkben is. Ami rögtön kibukkan legelső mondatából, amely magyarul: „Ismét Orbán Viktor magyar miniszterelnök kedvenc ellensége: George Soros magyar-zsidó amerikai tőzsdemilliárdos ellen megy a dolog”.

Ugye ezután tömegével lesznek olyan halált megvető bátorságú Spiegel-olvasók, akik nem értik meg a karmesteri pálca beintését és nem a kellő helyre takarodnak azonnal, vagy netán „tényellenőr” után kiáltanak, ha a cikkben esetleg valami kételyük merül fel?

És hogy kik is állnak szemben a „magyar zsidó” Sorossal, az már a harmadik mondatból kiderül: „A 87 éves milliárdos, állítja Orbán hónapok óta, azt a tervet dédelgeti, hogy Európa nemzeteinek keresztény jellegét és etnikai-kulturális identitását szétrombolja.”

Hírdetés

Mielőtt továbbmennénk, egyetlen pillanatra mutassuk be azt, hogy nap mint nap mennyire fennakadás nélkül működik az a 28 éve alkalmazott nyugati technika, amely antiszemitának akarja beállítani a mindenkori magyar jobbközép kormányt.

Vajon ma reggel 8:17-kor milyen Twitter-bejegyzéssel ébresztette Lili Bayer, Keno Verseck budapesti kollégája a „világot”? Ezzel a szöveggel:

„Vajon hol lesz a magyar parlament fideszes alelnöke január 27-én, Auschwitz felszabadításának évfordulóján? A náci szövetséges Horthy Miklós születésnapi ünnepségén. 600 000 magyar zsidót gyilkoltak meg a holokausztban”.

Lili Bayer önmagát egyébként így mutatja be a Twitter-oldalán:

Budapest correspondent @POLITICOEurope. American-Israeli-Hungarian. @GeorgetownSFS & @UniofOxford alum. Tips to [email protected] Signal: +1-301-787-2390

Folytatás:

http://demokrata.hu/hir/kulfold/spiegel-nekiment-stop-sorosnak

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »