A Soros-ösztöndíjas Orbán új kedvencének helyettese már be is jelentkezett Sorosnál

A Soros-ösztöndíjas Orbán új kedvencének helyettese már be is jelentkezett Sorosnál

Hétfőn találkozik egymással Soros György és Frans Timmermans a 74. ENSZ Közgyűlésen New Yorkban – vette észre a Fidesz-propaganda egyik zászlóshajójának számító Origo az Európai Bizottság hivatalos naptárában.

A beharangozó szerint a holland politikus az uniós szerv delegációvezetőjeként vesz részt a megbeszélésen, a Sorossal való egyeztetésen kívül három beszédet is fog mondani. Ahogy az az ilyen magas szintű brüsszeli találkozókon lenni szokott, nem lehet tudni, miről lesz szó a két befolyásos személy eszmecseréjén.

Hírdetés

Az orbánista propaganda-weboldal nagyvonalúan elhallgatja azt a tényt, hogy Frans Timmermanst az Európai Tanácsban a Soros-ösztöndíjas Orbán Viktor, majd az Európai Parlamentben a Fidesz által megszavazott Ursula von der Leyen az Európai Bizottság alelnökének szánja.

Az Orbán-kedvenc Von der Leyenről korábban már megírtuk, hogy céljának nevezte az Európai Egyesült Államok megteremtését, támogatja a homoszexuálisok házasságát, 2015-ben pedig – Gyurcsányhoz hasonlóan – családjával migránsokat fogadott be lakásába.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »