A Soros-hálózat újabb bástyáját leplezték le – profiljuk a jobboldaliak elhallgattatása

A Soros-hálózat újabb bástyáját leplezték le – profiljuk a jobboldaliak elhallgattatása

A Soros-hálózat legújabb üdvöskéje egy nonprofit szervezet, a Media Matters for America, mely nem kisebb feladatot állított maga elé, mint a Trump-kormányzat és a republikánusok folyamatos támadását. Sorosnál a demokrácia és a tisztességes viselkedés betartása mindig csak az ellenségre vonatkozott, birodalma csatlósainak és neki minden eszköz megengedett a tervei elérésére. El akarják érni, hogy az Internet és a közösségi hálók ne támogassák és jelentessék meg a fake news oldalakat és propagandistákat következmények nélkül. A fake news számukra természetesen azt a médiumot jelenti, amely nem az ő oldalukon áll. Azt meg kell szüntetni bármilyen eszközzel.

Progresszív médiafigyelőként és gyorsreagálású kutatóközpontként céljuk a láthatóságuk növelése valamint támogatóik és partnereik képességeinek erősítése. Ez kiegészül az infrastruktúra javításának céljával, amelyen e rendszer nyugszik.

A mérgező, jobboldali (alt-right), szociális média által táplált zaklató kampányokat, amelyek az ellenvéleményeket elhallgattatják és melyek megmérgezik a nemzeti párbeszédeket, meg kell büntetni és meg kell állítani.

A mondatot és üzenetét értelmezve kirázza az embert a hideg, hiszen a retorika nem a demokrácia fellegvárát sejteti, hanem az évtizedekkel korábbi kommunista hozzáállást és az üzenet mellé járó furkósbotot jeleníti meg előttünk. Félrevezető és hazug ez a gondolat, hiszen pont ők azok, akik megmérgezik a nemzeti párbeszédeket, az ellenvéleményeket pedig sosem tűrték jól. Az üzenet egyértelmű. Rengeteg helyről érkeznek a leleplező cikkek, videók, beszélgetések, melyek súlyos veszteségeket okoznak a Soros-féle világrend megálmodóinak, ezért lépniük el.

Mivel nincs más megoldás, el kell hallgattatni azokat, akik szembe mernek szállni a féktelen bevándorlás, a genderőrület és a társadalom butítóinak szövetségével, a józan gondolkodásúak, nemzetben gondolkodók óriási veszélyt jelentenek számukra. A Media Matters tehát egy újabb frontvonal ebben a globális harcban, hiszen Trump homlokegyenest mást képvisel, mint a Soros György által áhított és pénzelt Hillary Clinton és “demokrata” bandája.

Mik tehát a Media Matters céljai:

a sorozatos dezinformálókat és jobboldali propagandistákat – akik a szociális médián keresztül akár a legmagasabb kormányzati szinteken tevékenykednek – leleplezni és ellehetetleníteni;

Hírdetés

az internetes és a szociális média platformok, mint a Google és a Facebook, már nem kritikátlanul és következmények nélkül adnak helyet a hamis hírportáloknak és propagandistáknak;

az alternatív jobboldal által kezdeményezett szociális média kampányokat, amelyek elhallgattatják és megmérgezik nemzeti diskurzusunkat, megbüntetni és megállítani.

A leleplező kutatás szerint a Media Matters a konzervatív médiát, a televíziós híreket és az újságokat is figyeli. Már biztosították hozzáférésüket a nyers adatokhoz a Facebook, a Twitter és más közösségi platformokon.

Elkészítették azt a technológiát, amely szükséges a fehér nacionalista (white supremacists) és alternatív jobboldali (alt-right) közösségek üzeneteinek felfedezéséhez. Jelenleg a szűretlen adatok szisztematikus megfigyelésére és elemzésére alkalmas technológiát fejlesztenek. Erről az embernek egy átlagos amerikai thriller jut eszébe, amikor a gonosz a háttérből mindent megtesz, hogy átvegye az uralmat a világ felett, a frontvonalban széles mosoly és jogvédelem, a háttérben pedig kegyetlen és szisztematikus pusztítást elősegítő tervek és manipuláció lapulnak.

A világot uralma alá hajtó erő pedig általában okos, de kegyetlen és sokszor pszichopata jegyeket hordoz.

A Media Matters részletes „térképet” készített a jobboldali beállítottságú Facebook oldalak összefüggéseiről (amely szerintük a hamis hírek legnagyobb szállítója volt). Mikor a Google felülvizsgálta a szolgáltatási feltételeit annak érdekében, hogy megtiltsák a fake news portálokat, a Media Matters nyújtott segítséget abban, hogy a fake news oldalakat azonosítsák. Tehát az úgynevezett elfogulatlan cenzúrát Soros Györgyhöz köthető nonprofit szervezet segítette egy olyan világvállalat esetében, mint a Google. Olyan ez, mintha egy magyar-román focimeccsre szélsőségesen magyargyűlölő román bírót küldenének, akinek nem kell félnie eltiltástól, bármit is tesz.

A vállalat, illetve több vállalat mind Soroshoz köthető, erre bizonyítékok is vannak. A fent említett stratégiai cselekvési terv négy szervezetet érint: a 49 oldalas dokumentum egy négyéves tervet mutat be, melyben a Media Matters, az American Bridge, a ShareBlue és a Citizens for Responsibility and Ethics in Washington (CREW) vesz részt. A célokat pedig tökéletesen megfogalmazták: a jobboldal megfékezése, elhallgattatása, ellehetetlenítése.

A Media Matters költségvetése 2017-re 13,4 millió dollár volt, alkalmazottainak száma 81 fő. Soros György 2010 és 2014 között összesen több mint 1.5 millió dollár támogatást küldött a nonprofit szervezetnek. Ez a szervezet pedig véletlenül az egyre jobban feléledő és önmagára találó jobboldali központokat támadja ebből a pénzből. A jóságos Gyuri bácsi, az öreg filantróp álcája minden egyes nap kopik, de sokan még mindig nem veszik észre a mosoly mögött a vicsort. Ideje lenne.

ps.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »