A skinheadeknek ismét igaza lett! Fehéreket akart ölni a merénylő!

Dallasi vérengzés: Fehéreket akart ölni a merénylő!
Ritkán – nagyon ritkán olvashatjuk ezeket a sorokat, nem azért, mert kevés a hasonló gyilkosság, hanem azért,mert a média elhallgatja.
Elhallgatja a fehér ellenes szervezetek működését, a Dél Afrikai pogromot, elhallgatja az Amerikában már mindennapos tetteket.
Pedig a probléma nem új keletű, de a médiának meggyőződése, hogy csak egy fehér lehet rasszista.
Muhammad Ali – ról sokan tudják, hogy el volt tiltva a boxtól, aki felületes az azt látja azért mert megtagadta a katonaságot, aki megkaparja a témát látja, hogy a fehér ellenes mozgalmi tevékenysége miatt. A hatvanas évek közepén!
A média játszik az emberek érzéseivel, hangol ellene, mellette, ahogy érdeke és a szerkesztőket vezérlő politika kívánja.
A skinheadek ellen kellett hangolni az embereket, ezt tették, pedig akár a Skrewdriver szövegei, Ian Stuart gondolatainak terjedése, a jobbnál jobb zenekarok, ideológusok munkásságának terjesztése egy felkészültebb, tudatosabb fehér kisebbséget eredményezne a földön 2016 – ban.
A hazai skinek 1983 óta próbálják a gondolataikat terjeszteni, itthon is mint máshol, ezt igyekeztek ferdíteni, elhallgatni.
Az általuk  felvetett problémák mára mind – mind a parlamenti viták szerves része, a cigánykérdés, a bevándorlás, a fehér ellenes erőszak, Trianon, a teljesség igénye nélkül.
A merénylők Európában vannak és nem fognak kopogtatni, berúgják az ajtót.
Lehetne a cikk végén azt várni, hogy gyilkos feketék, vagy klán party – k fotójával illusztráljunk, nem ezt tesszük, mert amire szükség van az a 14 szó komolyan vétele, neki állni dolgozni érte, a 14 szó komollyá tétele!

Hírdetés

„We must secure the existence of our people and a future for white children”, azaz Biztosítanunk kell a fehér ember fennmaradását, fehér gyermekeink jövője érdekében!


Forrás:bhhdivision.blogspot.com
Tovább a cikkre »