A sírokon is sátrat vertek az Európa-hódítók – a holtaknak is szólt az arab zene a temetőben

A sírokon is sátrat vertek az Európa-hódítók – a holtaknak is szólt az arab zene a temetőben

A szerémségi Sid településen várakozó, végső úti célként Németországba tartó ázsiai horda – a délszláv rendőrök felügyelete mellett és segédletével – a minap egy temetőben verte föl sátrát, az elhunytak sírjain ettek-ittak, cigarettáztak és hallgatták az idegnyugtató arab zenét – számol be Facebook-oldalán a PEGIDA TV – Drezda.

A nagyszájú horvátok és szerbek rövid idő alatt totális fiaskót vallottak a betolakodók nagyobb csoportjainak fogadása, elszállásolása és továbbirányítása terén. A sokak által a magyarság kipróbált barátainak hitt horvátok az elmúlt napokban gyorsan kimutatták a foguk fehérjét, megmutatták az igazi énjüket, rászabadították Magyarországra a sáskahadat.

Hírdetés

A rövid videón látható, amint a népes ázsiai sereg a sírok között, az elhunytak sírján ülve, állva és feküdve esznek-isznak, cigarettáznak, alszanak és mindenfelé szórják maguk körül a szemetet. Voltak, akik sátrat is fölvertek a sírokon és azok között. A képkockákon feltűnik egy-egy posztoló rendőr is, miközben a sziesztázók arab muzsikaszó mellett múlatják az időt.

Sepp Stuttgarter – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »