A sikertelen cigány integráció margójára…

„A szegregációról , és az integrációról , önnek hallgatni kéne ! Gondolja hogy nekünk romáknak is azt kellene tenni amit magának , az integráció befogadására. Vegye már észre hogy mi integrálunk benneteket,
Fajfenntartásra képtelennek vagytok , egy napon ez a ország a romáké lesz, a pucánkkal fogunk, fogunk benneteket kiverni .”

Érdemes volt egy újabb olyan tabutémát – a magyar-cigány együttélés problémáit – megpiszkálni, amelyet minden párt, olcsón megvásárolható szavazatok reményében, próbál a szőnyeg alá söpörni.

Hasonló történt, mint amikor 2016-ban a muszlim invázió idején elfogadtuk az elhíresült ásotthalmi burka-rendeletet. Akkor (a „békés iszlám” képét elhomályosítva) heteken át kaptam a halálos fenyegetéseket Marokkótól Szíriáig, Franciaországtól Törökországig, miután a világsajtó beszámolt az ásotthalmi fejleményekről.

Most elég volt a Mi Hazánk politikusaiként a sikertelen cigány integrációról és az elsikkasztott cigányügyi programokról beszélnünk, és máris elárasztottak magukat roma származásúaknak valló honfitársaink az üzeneteikkel. Jellemzően fenyegető, gyalázkodó üzenetek, hozzászólások, de ami igazán tanulságos, hogy szinte mindig visszatérő elem a népesedési helyzet, tehát a magyarság rohamos fogyása és a cigányság bő gyermekáldása közötti különbség; ahogy ők írják: „Eljön hamarosan a mi időnk”.

Hírdetés

És ebben mindig van valami lappangó rasszizmus, magyarellenesség, úgy, ahogy a pejoratív „parasztozásban” is. A Fidesz és a balliberális kormányzás egyaránt szőnyeg alá söpri, eltitkolja a vészjósló folyamatokat, miközben olyan cigány értelmiséget nevel, amely már egyre nyíltabban beszél autonómiáról, néhány megye leszakításáról is (lásd Opre Roma Párt).

A [email protected] e-mail címről például egy ilyen, jellemző és tanulságos üzenetet kaptam (eredeti helyesírással, nem változtattam a szövegen):
„A szegregációról , és az integrációról , önnek hallgatni kéne ! Gondolja hogy nekünk romáknak is azt kellene tenni amit magának , az integráció befogadására .
Vegye már észre hogy mi integrálunk benneteket, ,
Fajfenntartásra képtelennek vagytok , egy napon ez a ország a romáké lesz , a pucánkkal fogunk, fogunk benneteket kiverni .”

Eddig az idézet Makula úrtól.

Sajnos van némi igazság abban, amit mond, pedig a levelét rossz helyre címezte. A Mi Hazánk elnökségében ugyanis már 21 gyermeket nevelünk, nekem eddig három utódom van, Novák Előd és Dúró Dóra pedig éppen a negyedik gyermeküket várják. A legfontosabb pedig, hogy a gyermekeinket magyarnak neveljük. A Mi Hazánk védelmezni és építeni, gyarapítani szeretné a magyarok hazáját, mert a mi jelszavunk: Magyarország a magyaroké!

Toroczkai László – facebook


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »