A sátánisták keresztényibbek az iszlamofóbia elleni harcban

A sátánisták keresztényibbek az iszlamofóbia elleni harcban

A párizsi támadások után Észak-Amerikában is fellángoltak az előítéletek, melynek enyhítésére két sátánista egyházmegye is segítséget ajánlott – írja a Russia Today.

„Keresztény vagyok, de azt kell mondanom, hogy több törődést mutattatok, mint a keresztények, akiket ismerek” – írta az egyik kommentelő a sátánisták Facebookon tett felajánlására. A gyakran putyini propagandát visszhangzó portál írása szerint a Sátán templomának San José-i és minneapolisi egyházmegyéje a legnépszerűbb közösségi portálon ajánlotta fel, hogy ha kell, „néhány nagy csávó” kísérgeti a muzulmánokat. Egyes magukat muzulmánnak valló hozzászólók megköszönték a segítséget, de a történethez hozzátartozik, hogy a cikk megjelenéséig még senki nem vette igénybe a szolgáltatást – nyilatkozták az érintettek. A „védelmet” az indiai származású szikhekre is kiterjesztették, mivel a „tudatlan gyűlölködők nem értik a különbséget”.

A történet belekerült a hírekbe is, de a Sátán templomának minneapolisi egyházmegyéje, miközben megköszönte a tudósítást, felhívta a figyelmet, hogy a felajánlásuk lényege a segítségnyújtás. Az üzenet úgy fest, hogy többeknél is meghallgatásra talált. Az egyik kommentelő azt írta: „…nem vagyok sátánista, de szívesen veletek tartok.”

Hírdetés

Hódít az iszlámellenesség

Az iszlámellenesség növekedésével kapcsolatos aggályok korántsem alaptalanok, hívja fel a figyelmet a cikk, mely egy felmérésre hivatkozik, ami szerint tízből hét amerikai szerint az iszlám értékrendje „szemben áll” az amerikaival. Az írás kitér arra is, hogy a gyűlölethullám átterjedt Kanadára is, ahol egy Joker-maszkos férfi – akit azóta börtönbe dugtak – heti egy muzulmán meggyilkolásával fenyegetett.

Joker-maszkos férfi heti egy muzulmán meggyilkolásával fenyegetett
Fotó: Twitter


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »