A Rutte-félék

A Rutte-félék

Amikor a csehek berúgták a vezető gólt a hollandoknak, önkéntelenül mosolyra rándult a szám. A meccs elején még senkinek sem szurkoltam, de aztán eszembe jutott Mark Rutte, a hollandok ripacs (és egyszer már megbukott) miniszterelnöke, és valami furcsa mögöttes tartalommal kezdett megtelni a meglehetősen unalmas foci. És ettől kezdve leplezetlen kárörömmel néztem, hogyan kínlódnak a hollandok. Nesze neked, Rutte! Mehet haza a csapatod!

De aztán eszembe jutottak azok a derék hollandusok, akik Magyarországon telepedtek le, és olyan jól érezték magukat választott hazájukban, hogy köszönetképpen a befogadásért öt éven keresztül negyedmillió tulipánhagymával látták el Pécset. A nagy tulipánünnep, a Tulipécs 2014-ben ért véget, de a holland tulipánok azóta is ott pompáznak a baranyai városban. És Baranyában továbbra is jól érzik magukat a hollandok, akiket a magyarok, hiába vannak többen, nem akarnak térdre kényszeríteni.

Pedig ugye, milyen idegengyűlölő ez a magyar csürhe! Ezek a derék hollandok és a gyermekeik vajon mit gondolnak a jelenlegi holland miniszterelnökről, aki térdre akarná kényszeríteni Magyarországot?

Mert mit is mondott Mark Rutte? „Hosszú távon az kell legyen a cél, hogy térdre kényszerítsük Magyarországot ebben a kérdésben.” Mondta ezt a nemrég elfogadott magyar pedofiltörvénnyel kapcsolatban, amiről valószínűleg azt sem tudja, eszik-e vagy isszák. Szerintem fogalma sincs róla, hogy a törvény a gyermekek jogainak védelmében született. De nem is kell, hogy legyen, itt az igazodáson és a kiadott parancs teljesítésén van a lényeg. Rutte pedig a hasznos idióták tipikus példája. 

Tévedés ne essék, nem Orbán Viktort emlegette ez a félkegyelmű, nem is a Fideszt, hanem Magyarországot.

Azt a Magyarországot, amely befogadta egykori honfitársait, és húsz-harminc év múlva kész lesz befogadni a muszlim terror elől menekülő hollandusokat, belgákat, németeket és franciákat.

A Rutte-féle kijelentés ugyanakkor egy szinttel feljebb (inkább lejjebb) léptette a (természetesen nem létező) háttérhatalom, közismertebb nevén Soros-birodalom feltétlen kiszolgálóinak a támadásait Magyarország ellen.

Hírdetés

Pár éve még azt gajdolták ezek a nagyon demokrata, européer és nagyon nyitott, minden más véleményt a szabadságvágytól elborult aggyal túlharsogó emberek, hogy nem a magyar néppel és nem Magyarországgal van bajuk, hanem egyedül Orbán Viktorral.

Mi történhetett időközben, hogy a Rutte-félék most már nyíltan kimondják: Magyarországot kell térdre kényszeríteni? És Magyarországot kell kizárni az Unióból, nem Orbán Viktort.

Ellenkező esetben – így Rutte elvtárs – az Európai Unió „egy egyszerű kereskedelmi szövetséggé degradálódhat”. (Mintha nem az lenne.) Ennek csak egy oka lehet: annyira még ők sem hülyék, hogy annyi év óta ne jöttek volna rá, a magyar népnek Orbán Viktor kell. És a magyar nép, a hagyományaihoz hűen, azt választja meg vezetőjének, akiben megbízik. Ergo: a magyar nép hülye, mert megválasztja a diktátort. Ugye, ismerős a szöveg? Vélhetően a Gyurcsány-féle osztagok kinti talpnyalói osztogatják Brüsszelben.

Lehet, hogy Rutte elvtárs időutazó, jutott eszembe a meccs végére, amikor az Oranje leszegett fejjel kullogott le a pályáról.

Lehet, hogy a búr háborúk idejében hadakozik Dél-Afrikában az angol gyarmatosítók ellen, akik megszagolták, hogy sok arrafelé a gyémánt, és azt nekik meg kell szerezni. Természetesen demokratikus úton, tehát fegyverrel. Erről szóltak a búr háborúk, amikor az afrikaiakká vált hollandokat maguk alá gyűrték a szabadságexportban ugyancsak nagy gyakorlatra szert tevő britek. Mert Nyugat-Európa, ki ne tudná, mindig is szabadságszerető volt – a saját szabadságáé. A másokét elvette, ha úgy szottyant kedve.

Hát így nézzen az ember manapság focimeccset. El sem jutunk a második gólig, és már ott sutyorászik a fülünkbe az a bizonyos mögöttes tartalom.

Például arról, hogy Nyugat-Európának, ennek a bukott diáknak állandóan osztályt kell ismételnie. Az ilyen Rutte-féléknek köszönhetően. Meg a Timmermans-félék miatt, aki szerint a magyar törvény, amely tiltja a melegpropagandát az iskolákban, „gyűlöletet kelt”.

Pedig Magyarországon még csak gyémántbányák sincsenek.

Megjelent a Magyar7 2021/26. számában.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »