A részeg ROBERTÓ bepipult: azé me cigány vagyok…

A Győri Rendőrkapitányság garázdaság és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást két győri lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2015. december 13-án, hajnali 3 óra körül egy győrszentiváni sörözőnél közösségellenes és erőszakos magatartást tanúsítottak

Magyar Menedék - Badiny

Hírdetés

A helyiségben zárt rendezvény tartottak, ahol a két férfi ittas állapotban, hívatlanul jelent meg és több vendéggel szóváltásba keveredett. Az üzemeltető a két fiatalembert a vendéglőből kitessékelte és a bejárati ajtót bezárta. Pár perc elteltével B. István, 25 éves győri lakos az ajtót berúgta, az ablak üvegét kitörte, majd társa, Ny. Robertó, 20 éves győri lakos a házigazdához lépett és egy alkalommal tenyérrel arcon ütötte. A sértett a történtek után értesítette a rendőrséget.

A helyszínre érkező járőröket látva az elkövetők futva távoztak. A rendőrök a környéket átvizsgálták és 30 percen belül elfogták, majd előállították a Győri Rendőrkapitányságra a két tettest. A nyomozók a két „fiatalt” gyanúsítottként kihallgatták.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »