A rendőrség keresi a kiscsikót ellopó két „férfit” – már megint azok…

Kedden lopták el az egy hónapos pónit, a gazdái pedig azonnal keresni kezdték a csikót. A közösségi oldalon is segítséget kértek, a felhívásra a fél ország megmozdult. Szerencsére Pötyi meglett, túlélte a távollétet. A gazda elmondása szerint féltek attól, hogy az állat, – ami még szopik – nem éli túl az anyjától való elszakítását.

Szerencsére a kis pónit megtalálták, és a gazdák hálás köszönetet mondtak a sok segítőnek.

A rendőrség az ügyben nyomoz, keresik azt a két „férfit”, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak.

Hírdetés

A 20 éves Kemény Kevin és 22 éves Szécsényi Ádám ellen lopás vétség gyanúja miatt folyik nyomozás.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2019. március 4-én 18 óra és 2019. március 5-én 7 óra között egy Budapest XVIII., Kerékkötő úti tanyáról ellopta a sértett lovát, két láncfűrészt és egy fűkaszát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Kemény Kevint és Szécsényi Ádámot felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén – írta a Police.hu.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »