A rendőrség egy második Gorilla-hanganyagot játszott fel, amelyen Fico, Kaliňák, Bödör és társaik hallhatók

A rendőrség egy második Gorilla-hanganyagot játszott fel, amelyen Fico, Kaliňák, Bödör és társaik hallhatók

Nyitókép: Foto N/Tomáš Benedikovič

A Denník N információi szerint a rendőrség egy második Gorilla-hanganyagot játszott fel. Arról a felvételről van szó, amelyet a Speciális Ügyészi Hivatal csatolt a Tisztítótűz-ügy aktájához. A hivatalban a Specializált Büntetőbíróság bírája holnap fog dönteni Tibor Gašpar és társai fogságának meghosszabbításáról. Olyan kép- és hanganyagról van szó, amely Robert Fico, Robert Kaliňák, Marek Para, Tibor Gašpar fiánakés Miroslav Bödörnek a beszélgetését tartalmazza.

Hírdetés

A Speciális Ügyészi Hivatal felügyelő ügyésze 2021. október 22-én egy kép- és hangfelvétellel egészítette ki a Tisztítótű-ügy aktáját, egyben továbbra is azt kéri, hogy hosszabbítsák meg az ügy vádlottjainak fogságát.

A kép- és hanganyag, illetve azok szó szerinti átírása megerősíti több, a politikai, vállalkozói és ügyvédi közegből származó személy azon igyekezetét, amellyel befolyásolni szerették volna a legkomolyabb bűnügyekben zajló eljárásokat, diszkreditálni és a kriminalizálni szerették volna a NAKA nyomozóit, valamint a Speciális Ügyészi Hivatal ügyészeit.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »