A rendőrök szeme láttára fosztottak ki alvó embert a 4-es, 6-os villamoson

A rendőrök szeme láttára fosztottak ki alvó embert a 4-es, 6-os villamoson

Alvó sértettet szabadítottak meg telefonjától a villamoson, elfogták őket. A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást A. Jenő 32 éves és L. Krisztián 36 éves budapesti lakosok ellen.

Civil ruhás rendőrök figyeltek fel 2014. augusztus 31-én 4 óra 45 perc körüli időben a 4-6-os viszonylatszámú villamoson két férfire, akik feltűnően nézegették a szerelvényen alvó embereket. A. Jenő leült a kiszemelt áldozatuk mellé, majd társa a sértett ruházatából ellopta mobiltelefonját. Az érték megszerzése után L. Krisztián jelzett A. Jenőnek és a Budapest XIII., Margit sziget megállónál leszálltak a közlekedési eszközről.

Hírdetés

A BRFK II. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai is leszálltak a villamosról és igazoltatták a két férfit. L. Krisztián a nála lévő mobiltelefont egy közeli szemetesbe dobta, amikor észrevette a rendőröket. A rendőrök a szemetes ellenőrzése során megtalálták az alvó utastól megszerzett fekete színű mobiltelefont és lefoglalták.

A két férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság folytatja le.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »