A rémálom vége?

  

Míg a normális gondolkodású emberek azt figyelik, hogy miként lehetséges a történelem egyik legnagyobb méretű választási csalásával eljutni korunk első számú nagyhatalmának elnöki tisztségébe, a Jobbik arról ad ki nyilatkozatot, hogy Joe Biden „higgadt és megfontolt centrista politikus, aki maga mögé tudta állítani a társadalmi békére vágyó amerikaiak többségét. Azért fog dolgozni, hogy betemesse az árkokat, amiket elődjétől örökölt, s egy felfokozott és indulatos kampány után az egész országot szolgálja, ne csak a saját híveit.”

Miközben pontosan tudni lehet, hogy Biden annak a globalista háttérhatalomnak a bábja, mely elszabadította a kulturális értékeket és emberéleteket nem kímélő BLM-kommandókat, mely faji ellentéteket szít világszerte, mely a genderkreténséggel már a gyermekek nemi identitását igyekszik bizonytalanná tenni, mely gyökértelen, kulturális és értékrendi kapaszkodók nélküli embermasszát igyekszik csinálni nemcsak az Egyesült Államok, de Európa társadalmaiból is.

2014 előtt a Jobbik volt a fősodratú semmitmondás, a politikai mellébeszélés, a XXI. századi globalista „újbeszél” fő ellenfele, a kommunikációs tabuk fő lebontója.

Most, hogy a globalista main streamhez való szolgai behódolástól reméli vezetői egy részének a zsoldját, képes a fehéret feketének a feketét fehérnek hazudni, szemrebbenés nélkül átvéve a CNN-től a BBC-ig terjedő álhírgyárak szemen szedett hazugságait s azon örömködni, hogy Biden a kampányában Magyarországot többször negatív példaként említette.

Szövetségesük, a fiatalokat tömegesen hülyítő Momentum az amerikai rémálom végét vizionálja és ígéri, hogy vége lesz a magyar rémálomnak.

Hírdetés

Hát annyi biztos, hogy ha ezek hatalomra kerülnek mindenféle magyar álomnak vége lesz, a jövőépítésnek, a közbiztonságnak, a jogbiztonságnak és úgy általában Magyarország magyar jellegének.

Még nem tudhatjuk, hogy mekkora esélye van az Egyesült Államokban a jogtisztaságnak a csalással, az igazságosságnak a hamissággal, a tisztességnek a becstelenséggel szemben Azt viszont már tudjuk, hogy mire számíthatunk a globalisták magyarországi ötödik hadoszlopától. Ha ezeknek lehetősége lesz csalni, élni fognak vele, ahogy elődeik is tették a kékcédulás választások idejen. S ha megszerzik a hatalmat, akkor azt már csak azért is nehéz lesz visszaszerezni tőlük, mert eszközben sosem válogattak. Ezeknek nem a tisztességéhez, hanem a tisztességtelenségéhez nem férhet kétség.

 

Borbély Zsolt Attila

 

A szöveg a Székely Hírmondó számára készült.


Forrás:bzsa.blogspot.com
Tovább a cikkre »