A Reális Zöldek kérik Karácsony Gergely fõpolgármestert, hogy a szivárvány…

A Reális Zöldek kérik Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy a szivárvány zászlót a nemzeti lobogónk társaságában ne helyezze a Városháza falára.

A szivárvány zászló középület falára helyezésére nemzeti lobogó társaságában nincs példa Európa szerte.

Novák Előd, MIHAZÁNK politikusa felháborodását a civil szervezet érti, nemzetünk megmaradásának a tétje a születési ráta növekedése.

A reális zöldek nem gondolják önmagukról, hogy a minden tudás birtokában vannak, mint napjainkban az ellenzék.

Felvetődik a kérdés, az ellenzék önteltségének, beképzeltségének mi az alapja?

Hírdetés

A Reális Zöldek Klub elnöke Juhos László, 2018. április 15- én a Kossuth téren tartott sajtótájékoztatóján megjelenítette. Az 1992-ben megalakult civil szervezet kezdettől fogva vallja, hogy a vízlépcső szerződés megvalósulása jó döntés lett volna. Javaslatunk 30 éve nem nyerő, jó döntések javaslatunkkal felhagytunk, hasznos döntéseket javaslatával váltottuk fel. Hasznos döntések körében tartjuk nyilván, hogy 2010 után a Kormány felismerte a környezet védelme nem kezelhető szelektív módon egy tárca feladataként.

Ha elnökünk, Juhos László Kossuth téren megtartott sajtótájékoztatója kellő médiafelületet kapott volna, elnökünk által kifejezett vitatott ügyek köre sajtó nyilvánosságot kapott volna, 2018. április 8-án a Fővárosban az ellenzék miért nyert 2/3 arányban, tavaly az önkormányzati választásokkor is hasonló arányban, akkor a VÁROSHÁZA, falára 2020-ban a nemzeti lobogónk társaságában nem kerül kitűzésre a szivárvány zászló.

Reális Zöldek a Kossuth téren:

http://realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=5242


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »