A rasszista biztonsági őr hiúsította meg a kiccsalád nagybevásárlását Vácon

A rasszista biztonsági őr hiúsította meg a kiccsalád nagybevásárlását Vácon

A váci rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az alább látható cigányok 2019. augusztus 3-án egy váci bevásárlóközpontban két bevásárlókocsiba élelmiszert, vegyiárut, gyermekjátékokat, kozmetikumokat pakoltak be, majd a biztonsági őr figyelmetlenségét kihasználva, a főbejáraton, fizetés nélkül tolták ki a bevásárlókocsikat. Cselekményük közben az őr észlelte az eseményeket, és utánuk ment, azonban az elkövetők hátrahagyták az eltulajdonított termékeket, és elmenekültek a helyszínről.

Hírdetés

A váci rendőrök kérik, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Váci Rendőrkapitányságon (Vác, Zrínyi utca 7. szám) illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, továbbá tegyen bejelentést a 107-es, 112-es központi segélyhívó valamelyikét.

(Police.hu nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »