A ránkvándorlók, a Western Union és Soros György nemzetközi bűnöző

Az alábbi videón a HUN TV stúdióban beszélget Hegedüs Lóránt és felesége több mindenről, de kb. a 20 perctől a ránkvándorlók is szóba kerülnek, mint egyik erősen égető problémánk! Csak ne kapjunk dührohamot a hallottak után!!!

A Western Union (WU) az a pénzkihordó és átutaló cég, mely rendkívüli szolgáltatást fejlesztett ki: a világ bármelyik házszám nélküli banánleveles tetejű kunyhójába is kiviszi a pénzt. Nem olcsón, de kiviszi és ebben megbízhatsz. Jelen pillanatban a ránkvándorlók hosszú európai vándorlásuk során egyik WU fióktól a másikig vándorolnak (visszafelé ez nem megy csak mindig nyugatabbra!!!). Felveszik a pénzt és vándorolnak tovább! Tehát a WU közreműködik hazánk elidegenítésében!!!

Kérdések: Miért nem tiltjuk ki a WU-t Magyarországról? Nincs nekünk titkosszolgálatunk? Nincs rendőrségünk? Nincs magyar érdeket képviselő kormányunk? Milyen tetves alakok ülnek a nyakunkon, a parlamentben?

Másik téma, ami szoba kerül Soros György, akit köröznek Oroszországban, s ahova e miatt nem meri betenni a lábát. De piros riasztást adott ki az Europolice is a bűnténynek minősülő pénzügyi machinációi miatt.

Kérdések:

Magyarország miért nem tiltja ki Soros György nemzetközi szélhámost?

Es miért nem zavarjuk ki a Soros-féle egyetemet, ahogy tették ezt a prágaiak?

Hírdetés

Miért nem zárjuk be a Nyílt Társadalom Alapítványt (Soros)? Es mindenféle Soros-érdekeltséget miért nem taposunk 2 lábbal az agyagba?

Kik vannak nálunk hatalmon?

Kik ülnek nálunk az országgyűlésben?

Ezekre akarjuk bízni a népszavazáson keresztüli dupla hatalmat, hogy ők dönthessenek arról kivel akar a magyar nép együtt-élni?

Kérjük Olvasóinkat, hogy tegyék fel a kérdéseiket az ármánykodó “elitünknek”!!!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:cion-diktatúra, CIONIZMUS, ellenállás, EU, Hírek, Jobbik, Magyarország Cionista Gyarmat!, ránkvándorlási válság Tagged: kivel akar a magyar nép együtt-élni?, Nyílt Társadalom Alapítvány (Soros), Soros a sátán, Western Union


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »