A radikalizmus győzelméért – a kampány hajrájából jelentkezünk

A radikalizmus győzelméért – a kampány hajrájából jelentkezünk

Reggeltől-estig fiatal Betyársereg támogatókkal folytatja kampányát a MIÉP Baranya II. választókerületének országgyűlési képviselő-jelöltje Bogolin Csaba. Sokan nem is tudják, hogy a MIÉP még létezik. Nagy a média cenzúrája, de a Betyársereg-Erő és Elszántság-MIÉP közös szövetsége minden lehetséges módon próbálja elérni a választókat, nem csak itt, hiszen országszerte . Nézzünk be egy kicsit a radikális szövetség kampányának mindennapjaiba. Hogyan fogadják a MIÉP-et? Szeretnének az emberek valódi jobboldali, radikális változást?

Egyes pártok, fizetett aktivistáikat, buszokkal szállítják Baranya II. választókerületében. Bogolin Csabának és a MIÉP jelöltjeinek természetesen nincsenek ilyen lehetőségei, de persze Ő sincs egyedül. Bogolin Csaba fiatal önkéntesekkel, Betyársereg támogatókkal végzi munkáját, sokszor reggeltől-estig.

Van, aki fizetett aktivistákkal és van, aki személyesen, a Betyársereg támogatóival végzi kampányát Bogolin Csaba

A lelkes fiúk arccal vállalják hovatartozásukat és segítik a MIÉP kampánytevékenységét. Ilyen ifjú harcosokkal tudunk közös jövőt építeni nemzetünk számára. Az ő példájuk követendő minden cselekedni akaró magyar fiatal számára.

Bogolin Csaba az utóbbi időben több fórumon is részt vett, ezzel is hirdetve, hogy a nemzeti radikális szavazóknak is van választása április 8-án. Legutóbb Baranya I. választókerületének MIÉP-es jelöltjét, Bauer Jánost erősítette. Ma az Pécs-Baranyai Értelmiségi Egyesület által szervezett vitafórumon vett részt, ahol az összes induló párt képviselője ismertethette elképzeléseit. A kampány tehát dübörög, hiszen április 8. már a nyakunkon van.

Mint Bogolin Csabától megtudtuk, a választókerületében sokan nem is tudják, hogy a MIÉP is indul a választásokon. Sőt egyesek még azt sem, hogy a MIÉP még létezik. Sokat kell még dolgozni, hogy az emberekhez újra eljusson a valódi jobboldali radikális gondolat hangja, de megéri.

Hírdetés

A személyes találkozások alatti beszélgetések és visszajelzések azt mutatják, hogy az embereknek van igénye az igazi radikális változásra. Mindenki nagyon pozitívan fogadja, hogy a MIÉP visszatért a politikába és képviseli az igazi radikális hangot a választásokon.

A MIÉP – ERŐ ÉS ELSZÁNTSÁG – BETYÁRSEREG KÖZÖS JELÖLTJEI

 

 

 

 

(Betyársereg)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »