A Puskás Arénában rendezik az RB Leipzig-Liverpool BL-nyolcaddöntőt

A budapesti Puskás Arénában rendezik az RB Lepizig-Liverpool Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzését – jelentette be vasárnap az UEFA.

A mérkőzésre február 16-án, kedden kerül sor, 21 órakor kezdődik, az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti. A visszavágó március 10-én lesz, az Anfield Roadon.

Hírdetés

A német csapat, amelynek Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik révén három magyar válogatott játékosa is van, azért nem tudja hazai pályán fogadni a riválisát, mert a német hatóságok lezárták a határokat olyan országok, így Nagy-Britannia előtt is, ahol a koronavírus új variánsa terjed.

“Köszönet illeti az RB Leipziget és az FC Liverpoolt a szoros együttműködésükért, hogy közösen megoldást kerestek és találtak a helyzetre, és persze a magyar szövetséget is, amely támogatta a mérkőzés budapesti megrendezését” – olvasható az európai szövetség (UEFA) közleményében.

“A koronavírus-járvány miatt nézők nélkül rendezik meg a párharcot, amelynek szervezője hivatalosan a német Lipcse együttese, mely az UEFA ajánlását is figyelembe véve választotta ki a budapesti helyszínt” – áll az MLSZ honlapján lévő beszámolóban.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »